Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Romania are cea mai ridicata inflatie din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurostat: Romania are cea mai ridicata inflatie din UE

Cristian Parvan, PIAROM: Oamenii incep sa fie mai grijulii in ceea ce priveste consumul, au inceput sa mai si economiseasca Rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana a atins pragul de 2% in iunie 2018, fata de 1,5% in aceeasi luna din 2017, arata un comunicat al Eurostat, care mentioneaza ca cele mai ridicate niveluri ale acestui indicator au fost inregistrate in Romania 4,7%), Estonia 3,9%) si Ungaria 3,2%). continuă pe Ziarul Bursa

Romania are cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a cincea luna la rand

Romania a avut in iunie 2018 cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, pentru a cincea luna la rand in care tara noastra conduce topul, potrivit Eurostat.

WTA: Simona Halep, lider fara emotii (a 37-a saptamna) - Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (25)

Simona Halep este si dupa incheierea Wimbledon-ului liderul clasamentului WTA, cu 7571 de puncte. Este a 37-a saptamana in care Simona ocupa cea mai inalta pozitie in lume. Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 25 - cea mai buna clasare din cariera de pana acum). Romania are sase jucatoare in TOP 100.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Cand l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina sot, a crezut ca va fi cea mai fericita femeie din lume. Doar ca in ziua in care a aflat ca are cancer, Raluca a descoperit adevarul despre barbatul iubit. Este cumplit, nu doresc la nimeni

Si-a cunoscut sotul in timpul facultatii si l-a urmat in Franta, unde barbatul se stabilise inca din copilarie. A crezut ca este omul pe care l-a visat mereu. Totul a fost bine, iar in urmatorii ani.

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

Adrenalina driftului revine cu cea mai dura etapa din campionat pe TransRarau

Cea de-a patra etapa din Campionatul National de Drift va avea loc in acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din Romania, TransRarau, acolo unde si-au anuntat prezenta piloti din trei tari.

Vacanta in cea mai friguroasa localitate din lume

O mica localitate din nord-estul Rusiei,cunoscuta drept cea mai friguroasa localitate de pe planeta, incearca sa-si gaseasca loc pe harta turismului mondial. Desi este promovata ca destinatie de vacanta, putini se incumeta sa mearga la Polul frigului.

Simona Halep dezvaluie cine este cea mai incomoda adversara, pe toate suprafetele

Simona Halep a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere, cea mai dificila adversara din circuit, pe toate suprafetele, este Angelique Kerber. Halep, liderul WTA, a precizat ca prima jumatate a anului 20.

Concurenta acerba la cea mai mare universitate din tara. Aproape 20.000 de tineri s-au inscris la admitere intr-o singura saptamana

Peste 18. 400 de candidati si-au depus dosarele de inscriere pentru cursurile de licenta si master la zi si la distanta in prima saptamana de Admitere organizata de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cea mai veche paine din lume demonteaza teoriile despre agricultura

Istoricii si arheologii au legat facerea painii de inceputurile agriculturii. Oamenii cultivau plante precum graul si il transformau in faina. O descoperire da peste cap teoriile. Cercetatorii au descoperit resturi innegrite de paine intr-o cladire veche de piatra din Orientul Mijlociu, care arata ca oamenii coceau painea cu cateva mii de ani mai devreme decat [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )