Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noi taxe pentru produsele electrice si electronice

Adevărul Adevărul,
Noi taxe pentru produsele electrice si electronice

Producatorii si importatorii de echipamente electrice si electronice care nu indeplinesc obligatia anuala de colectare a deseurilor EEE vor plati o taxa de 4 leikg sau de 20 de leikg, in cazul lampilor, incepand din 2020, potrivit Deloitte. continuă pe Adevărul

Ce taxe platesc producatorii si importatorii de echipamente electrice si electronice din 2020?

Producatorii si importatorii care pun pe piata din Romania echipamente electrice si electronice trebuie sa plateasca incepand din 2020 o taxa de 4 leikg sau de 20 de leikg, in cazul lampilor. Taxa trebuie achitata de companiile care nu indeplinesc obligatia anuala de colectare de asemenea deseuri in scopul reciclarii. Pana acum, taxa se aplica pentru produsele introduse pe piata si nedeclarate la Administratia Fondului de Mediu AFM).

INCEPAND CU 2020: Taxe pentru producatorii si importatorii care nu indeplinesc obligatia de colectare a deseurilorEEE

Producatorii si importatorii de echipamente electrice si electronice care nu indeplinesc obligatia anuala de colectare a deseurilor EEE vor plati o taxa de 4 leikg sau de 20 de leikg, in cazul lampilor, incepand din 2020, potrivit Deloitte.

Enel X funizor al punctelor de incarcare pentru autobuzele electrice din Bogota

Enel X va furniza trei terminale de constructie, infractructura si incarcare a autobuzelor electrice din Sistemul Integrat de Transport al Bogotei. Divizia de servicii electrice a companiei Enel va permite utilizarea a 379 de autobuze electrice in capitala Columbiei, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )