Libnet.ro
UNICEF

01:05

NOUA LEGE A PENSIILOR: Formula de CALCUL a pensiei si ajutorul de deces

B1 B1,
NOUA LEGE A PENSIILOR: Formula de CALCUL a pensiei si ajutorul de deces

Potrivit noii legi a pensiilor, incepand din anul 2022, valoarea punctului de referinta, in functie de care se stabileste cuantumul pensiei, se majoreaza anual cu 100% din rata medie anuala a inflatiei, la. continuă pe B1

Guvernul ar putea aproba miercuri noua lege a pensiilor/ Viorica Dancila: Aceasta lege poate fi sustinuta din punct de vedere bugetar

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri proiectul noii legi a pensiilor, a anuntat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei Executivului. Aceasta a precizat ca noua lege a pensiilor se va aplica etapizat incepand cu 2019 pana in 2021 cand va intra integral in vigoare, ceea ce inseamna si noi cresteri ale punctului de pensie, la 1265 lei in 2019, 1775 lei in 2020 si 1875 lei in 2021. Dupa aprobarea in Guvern, proiectul va fi transmis pentru dezbatere in Parlament.

Noua lege a pensiilor. Cele mai importante prevederi si modificarile esentiale aduse

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, noua lege a pensiilor, la propunerea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale. Va prezentam mai jos principalele prevederi ale proiectului, dar si modificarile pe care le aduce fata de legislatia anterioara.

Pensionarii, nemultumiti de noua lege a pensiilor

Dumitru Cojanu, presedinte Federatia Pensionarilor Unirea, a anuntat marti la Antena 3 ca pensionarii vor protesta miercuri, nemultumiti de faptul ca noua lege a pensiilor, care ar putea fi adoptata de Guvern in sedinta de joi, nu mai coreleaza punctul de pensie cu salariul mediu brut pe economie.

Formula de CALCUL A PENSIEI si ajutorul de deces in noua lege a pensiilor

Potrivit noii legi a pensiilor, incepand din anul 2022, valoarea punctului de referinta, in functie de care se stabileste cuantumul pensiei, se majoreaza anual cu 100% din rata medie anuala a inflatiei, la.

Noua lege a pensiilor. 10 prevederi esentiale din proiectul de lege trimis de Guvern n Parlament / Vasilescu: Impactul financiar va fi de 81 de miliarde n 2022

Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul noii Legi a pensiilor, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, precizand ca impactul financiar al legii va fi in 2019 de 8,4 miliarde de lei, urmand sa ajunga in 2022 la 81 de miliarde de lei. Proiectul actului normativ va fi trimis in Parlament.

Ministrul Muncii da asigurari ca nicio pensie nu va scadea, prin noua lege a pensiilor: Din contra, multe se vor dubla! Critici pentru pensionarii protestatari

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu da asigurari ca nicio pensie nu va scadea prin noua legii a pensiilor, ci din contra, multe se vor dubla. Oficialul a criticat pensionarii care au iesit sa protesteze, precizand ca se pastreaza ceea ce este prevazut in programul de guvernare, mai exact corelarea cu salariul mediu brut.

Guvernul discuta in sedinta noua lege a pensiilor

Guvernul discuta, astazi, noua lege a pensiilor, premierul Viorica Dancila declarand, la inceputul sedintei, ca aceasta lege este bazata pe principii solide, ca a fost discutata cu reprezentantii sindicatelor si ai patronatelor si ca poate fi sustinuta din punct de vedere bugetar. Dancila a dat asigurari ca vor fi eliminate inechitatile din prezent si ca noua lege va fi aplicata etapizat, astfel incat punctul de pensie sa creasca in 2021 la 1,875 de lei, conform News. ro.

Dezvaluiri despre noua lege a pensiilor. Este un impact financiar destul de insemnat

Noua lege a pensiilor va intra in sedinta de Guvern de saptamana aceasta. Anuntul a fost facut de ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, care spune ca a semnat dej proiectul de lege. Am dat avizul pe.

Deputatul Gigel Stirbu: Pensionarea cu doi ani mai devreme e in pericol daca se adopta noua lege a pensiilor. Voi solicita demisia ministrului Olguta Vasilescu

Cetatenii care locuiesc pe o raza de 8 kilometri fata de orasele poluate ale Romaniei nu se vor mai putea pensiona cu doi ani mai devreme, fara penalizare, avertizeaza deputatul PNL Gigel Stirbu.

Guvernul a aprobat noua lege a pensiilor, in ciuda avertismentelor mediului de afaceri privind efectele devastatoare in economie

Guvernul a aprobat proiectul noii Legi a pensiilor, la propunerea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale. Valoarea punctului de pensie va creste de la 1 septembrie 2019, anunta stirileprotv. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )