Libnet.ro
UNICEF

11:00

PENTRU A SAPTEA LUNA CONSECUTIV Avem cea mai mare inflatie anuala din UE - 4,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU A SAPTEA LUNA CONSECUTIV Avem cea mai mare inflatie anuala din UE - 4,1%

Tara noastra a avut si in luna iulie a acestui an cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9% inregistrat in iunie, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres. Conform sursei citate, iulie este a saptea luna consecutiva in care avem cea mai mare inflatie anuala din UE. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Sub 100.000 de romani muncesc, cu norma intreaga, pe salarii de 1.000 de euro in mana. Peste un sfert dintre ei, la stat; Romania, a saptea luna consecutiva cu cea mai mare crestere a preturilor din UE

Peste 55. 000 de locuri de munca vacante la nivel national, mai mult de un sfert in sectorul bugetar. Rata locurilor de munca vacante a fost in trimestrul II din 2019 de 1,11%, in scadere cu 0,07 puncte procentuale fata de. Balanta energetica a Romaniei la sase luni: productia si exporturile de electricitate scad, importurile cresc dramatic. Datele Transelectrica la sase luni arata o scadere destul de mare a poductiei.

Prognoza meteo. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii

VREMEA 20 august. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in regiunile vestice si sud-vestice, unde dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar.

VREMEA 20 AUGUST. Cer senin in cea mai mare parte a tarii. Unde vor cadea ploi de scurta durata?

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin si doar in zonele montane vor fi unele innorari dupa-amiaza cand, izolat se vor semnala ploi de.

EUROSTAT: Tara noastra are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Cea mai mare suferinta a lui Horia Brenciu. Juratul de la PRO TV, extrem de afectat. Mi-a lasat un gol imens!

Horia Brenciu, juratul de la PRO TV, are adunata multa suferinta intr-un colt al inimii. Expansiv si mereu cu umorul la purtator, nu ai spune ca artistul poarta cu el o durere imensa. Vedeta de la Vocea Romaniei nu poate trece peste disparitia celor dragi. Ce povesteste despre evenimentele marcante din viata sa? Cea mai .

Ministerul Tineretului si Sportului: Zsolt Torok a murit acolo unde era lumea lui si unde isi traia cea mai mare parte a vietii, pe culmile muntelui

Ministerul Tineretului si Sportului a transmis, sambata seara, condoleante familiei alpinistului Zsolt Torok despre care spune ca a murit acolo unde era lumea lui si unde isi traia cea mai mare parte a vietii, pe culmile muntelui. Lumea sportului romanesc deplange disparitia unuia dintre cei mai importanti performeri ai alpinismului romanesc, au transmis reprezentantii Ministerului.

Cea mai mare pensie lunara din Moldova depaseste 200 de mii de lei

Cea mai mare pensie din Republica Moldova este de aproape 225 de mii de lei si este ridicata lunar de catre un asigurat care a activat in domeniul financiar-bancar.

Eurostat: Preturile cresc accelerat in Romania. Inflatia, de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene

Preturile au crescut in ritm accelerat in Romania, pentru a saptea luna consecutiv, inflatia atingand valori de trei ori mai mari decat media Uniunii Europene, arata datele publicate luni de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )