Libnet.ro
UNICEF

13:30

BNR: Pandemia de Covid 19 a perturbat sever deciziile agentilor economici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR: Pandemia de Covid 19 a perturbat sever deciziile agentilor economici

Acumularea de presiuni dezinflationiste semnificative sub impulsul contractiei activitatii economice este de natura sa configureze inscrierea ratei anuale a inflatiei pe o tendinta descendenta si mentinerea acesteia in interiorul intervalului de variatie al tintei stationare, atingand 2,7% la finele anului curent si, respectiv, 2,5% la sfarsitul celui viitor, se arata in Raportul asupra inflatiei publicat, ieri, de BNR. Fata de Raportul precedent, indicatorul a suferit noi corectii in jos, insa de amplitudine mai redusa, cu 0,1 puncte procentuale pentru decembrie 2020, in timp ce pentru sfarsitul anului viitor acesta este relativ similar, subliniaza documentul. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia Covid-19: Peste 700.000 de morti, la nivel global, in medie o persoana moare la fiecare 15 secunde

Numarul deceselor de COVID-19 la nivel global a trecut miercuri de 700. 000, potrivit unui bilant Reuters. Statele Unite, Brazilia, India si Mexic sunt in fruntea acestui clasament tragic.

Pandemia Covid-19. Interpol avertizeaza ca s-au inmultit ingrijorator atacurile cibernetice, pe fondul sistemului telemunca

Agentia internationala de politie Interpol a avertizat ca infractorii cibernetici si-au intensificat actiunile de exploatare a temerii si incertitudinii resimtite de populatia globului pe fondul pandemiei de COVID-19. Hackerii au comis atacuri asupra retelelor de calculatoare ale guvernelor, ale corporatiilor mari si asupra infrastructurilor vitale, precum sistemele de sanatate.

Pandemia de COVID-19 ia o turnura dramatica: cate un roman mort la fiecare jumatate de ora

Un om infectat cu COVID-19 moare la fiecare jumatate de ora in Romania. Asa reiese din bilantul pandemiei dat marti publicitatii de catre autoritati.

Coronavirusul circula intre oameni si animale. Doi muncitori au luat COVID-19 de la nurcile infectate din ferma la care lucrau

Ultimele cercetari arata ca noul coronavirus poate infecta unele animale si ca, mai apoi, acestea sunt responsabile de raspandirea COVID-19 la oameni. Totul a iesit la iveala dupa semnalarea unor focare de COVID-19 la fermele de nurci din Spania si Olanda, iar epidemiologii au declansat anchete. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca animalele au luat boala de la un muncitor infectat si ca acestea au raspandit, mai apoi, COVID-19 la alti lucratori.

MAI, video emotionant despre cei care au trecut prin experienta COVID-19. Supravietuitor: E precum curentul electric. Nu-l vezi, dar te-ai fript

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat pe Facebook campania ViataEsteUnDar menita sa ii faca pe romani sa constientizeze pericolul pe care il reprezinta raspandirea noului coronavirus. intr-un videoclip realizat de MAI, o femeie vorbeste despre ultimele clipe alaturi de sotul ei, care a murit de COVID-19, iar un barbat povesteste cat de greu i-a fost sa invinga boala.

Bill Gates avertizeaza ca schimbarile climatice ar putea avea consecinte mai grave decat pandemia de COVID-19

Bill Gates a avertizat asupra pericolului reprezentat de o pandemie de ani de zile, vorbind in 2015 despre numarul urias de decese pe care o pandemia globala l-ar putea provoca. Acum fondatorul Microsoft avertizeaza despre o alta urgenta cu potential devastator: schimbarile climatice, conform Hotnews.

Razboiul internarilor fortate a bolnavilor de COVID-19 s-a mutat in Justitie. De ce fug pacientii de spitale

Mai multi bolnavi diagnosticat cu COVID-19 s-au adresat instantelor nemultumiti de deciziile medicilor de a-i tine internati. Desi au comorbiditati care le pot pune viata in pericol, ei considera spitalizarea nejustificata. Costurile prilejuite de procesele pacientilor COVID-19 sunt suportate tot de stat.

EXCLUSIV Care sunt cele mai bune investitii in perioada crizei COVID-19: Imobiliarele raman in Romania o zona de refugiu, avand in vedere ca exista potential de crestere

EXCLUSIV Specialistii sunt de parere ca pandemia de coronavirus a generat o criza ce va schimba profund economia mondiala. Pentru ca numarul cazurilor de COVID-19 este in continua crestere si s-a accentuat.

Bilant COVID-19: Numarul deceselor la nivel mondial a atins pragul de 700.000

La nivel mondial, pandemia de COVID-19 a facut 700. 000 de victime, din care 203. 000 s-au inregistrat.

Call center pentru Covid-19 la DSP Bucuresti

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti DSPMB) are, de joi, un call center la care bucurestenii pot suna atunci cand vor informatii privind pandemia de coronavirus, dar pot fi si indrumati sau sfatuiti in legatura cu infectarea cu virusului SARS-CoV-2, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )