Libnet.ro
UNICEF

11:02

COMUNICAT: Hotararea nr. 1 a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor S.I.F. Transilvania S.A. din 28 aprilie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMUNICAT: Hotararea nr. 1 a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor S.I.F. Transilvania S.A. din 28 aprilie 2020

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Societatii de Investitii Financiare Transilvania S. , cu cvorumul si cu majoritatea necesare, consemnate in procesul-verbal nr. 1 din 28. 2020, aproba situatiile financiare anuale, respectiv situatia pozitiei financiare si situatia rezultatului global si notele explicative ale situatiilor financiare anuale intocmite pentru exercitiul financiar din anul 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Final neconcluziv la adunarea actionarilor SIF Transilvania

ACTUALIZARE - Grupul Fratila: Locatia adunarii generale a SIF Transilvania a fost inchisa prin dispozitia lui Fercala --- *ACTUALIZARE - Moldovan, Andanut si Fratila au incercat sa tina o adunare paralela la Aro Palace, dar au fost perturbati de. politie! --- *ACTUALIZARE - Actionarii au votat dividendul de 0,0355 leiactiune.

SIF Transilvania se adreseaza Procurorului General al Romaniei

Impresurat cu decizii haotice venite dinspre ASF si Bursa de Valori, care i-au retezat comunicatiile cu actionarii SIF Transilvania si au suspendat actiunile de la tranzactionare, Mihai Fercala apeleaza la Procurorul General al Romaniei Gabriela Scutea, printr-o Adresa remisa astazi, in care ii sesizeaza Dosare penale pentru infractiuni foarte grave care afecteaza patrimoniul si imaginea . SIF Transilvania.

ASF decide ca SIF Transilvania trebuie sa publice rapoartele grupului Fratila

Intr-o sedinta tinuta ieri pe situatia de la SIF Transilvania SIF3), Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis ca echipa care e abilitata sa dea comunicate in numele societatii de investitii financiare este cea formata din Constantin Fratila, Crinel-Valer Andanut, Marius-Adrian Moldovan si Nicolae Petria. Adica partea din consiliul de supraveghere al SIF 3 coagulat in jurul lui Constantin Fratila.

ASF decide ca SIF Transilvania trebuie sa publice rapoartele grupului Fratila

ACTUALIZARE - Grupul Fratila comunica oficial investitorilor componenta noului directorat, cu mandat pe patru ani, dupa eliminarea cu sprijinul ASF a lui Fercala --- *ACTUALIZARE - Mihai Fercala ne-a declarat: Comisarii ASF incalca grav legea nr. Oricine poate sa citeasca prevederile art. 1, art. 3, art. 9 alin. 3, si vede cine poate da raporate curente la un emitent administrat in sistem dualist ca SIF Transilvania!.

SIF TRANSILVANIA - Comunicat

Completarea Ordinii de zi a A. Transilvania S. convocat a pentru data de 1112.

COMUNICAT: Actul de administrare al SIF Transilvania in contextul corespondentei cu A.S.F.

Transilvania informeaza actionarii si investitorii ca se afla in imposibilitatea de a publica pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti rapoartele curente, conform prevederilor legale, potrivit explicatiilor de mai jos.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )