Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum alegi cea mai eficienta centrala termica de apartament si in cat timp se amortizeaza investitia

Adevărul Adevărul,
Cum alegi cea mai eficienta centrala termica de apartament si in cat timp se amortizeaza investitia

Preocuparea romanilor pentru solutii eficiente de incalzire a locuintei se intensifica in lunile de toamna, cand sunt inregistrate peste 50% din vanzarile anuale de centrale termice. continuă pe Adevărul

Dieta cu ananas, cea mai eficienta - slabesti cinci kilograme, in doar cinci zile

Chiar daca toamna incepe sa-si faca simtita prezenta tu n-ai renuntat la ideea de a slabi cateva kilograme? Ei bine, atunci incearca dieta cu ananas, care te va ajuta sa pierzi cinci kilograme, in doar cinci zile, intrucat acesta va ajuta la detoxifierea organismului.

Cum alegi o centrala termica si ai cea mai mica factura la gaze

Nu prea mai e scapare de frig, iar o centrala termica ar trebui instalata curand. Cum RADET e intr-o stare incerta, un sistem propriu e mai indicat. Trebuie doar sa stii cateva elemente.

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: Dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei.

Alexandra, cea mai tanara victima a accidentului din Ialomita, n-a mai apucat sa sarbatoreasca in familie. Ce eveniment important s-ar fi inamplat peste cateva zile

Incep sa iasa la lumina detalii cutremuratoare despre victimele teribilului accident rutier care s-a produs in judetul Ialomita. Cea mai tanara victima a accidentului este Alexandra, care la 22 de ani facea naveta de un an si se gandea sa isi cumpere un autoturism pentru a nu mai fi nevoita sa calatoreasca zilnic cu microbuzul .

Cea mai simpla reteta de orez cu lapte. Secretul fiecarei gospodine

Cand ai pofta de ceva dulce, cea mai simpla varianta facuta in casa ramane orezul cu lapte. Adaugi putina scortisoara ori dulceata, fulgi de ciocolata sau doar niste zahar vanilat si obtii un dulce gustos si sanatos.

A fost dezmembrata cea mai mare retea de trafic de droguri descoperita vreodata in Regatul Unit

Treisprezece barbati au fost arestati marti in Regatul Unit in cadrul unei anchete privind cea mai v.

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute totul s-a naruit

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute visul femeii s-a spulberat. impreuna cu.

Cea mai ciudata forma de protest: de ce au decis sa nu mai faca copii

O tanara din Canada a initiat un protest prin care ameninta ca nu va mai face copii. Nu a durat mult pana cand intentia a facut valuri online si a inspirat un trend. Numarul tinerilor ingrijorati de schimbarile climatice si protectia mediului a explodat in ultimii ani. Din pacate, exista in continuare guverne importante care .

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )