Libnet.ro
UNICEF

09:00

DIN CAUZA DECLINULUI INDUSTRIEI AUTO Continental are pierderi anuale de 1,2 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA DECLINULUI INDUSTRIEI AUTO Continental are pierderi anuale de 1,2 miliarde euro

Grupul german Continental AG a raportat ieri pierderi nete de 1,2 miliarde de euro 1,34 miliarde de dolari) pentru 2019, pe fondul problemelor cu care se confrunta piata auto globala, transmit DPA si Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China au scazut la 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. Asociatia auto pentru pasageri.

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China, cea mai mare piata auto din lume, au scazut 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters.

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China au scazut la 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. Asociatia auto pentru pasageri.

Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram. Reactia lui Teo Trandafir

Astazi este ziua de nastere a Biancai Dragusanu si loc sa fie cea mai fericita femeie din lume, aceasta a clacat insa, in Direct, la emisiunea lui Teo Trandafir. Iata ce a enervat-o la culme pe frumoasa blondina. Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram Bianca Dragusanu a .

Bilantul mortilor din cauza GRIPEI a ajuns la 54

UPDATE:Un barbat de 83 de ani, din judetul Mures a murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de gripa, in Romania, a urcat la 54. A crescut numarul persoanelor care au murit din cauza.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Ce este inversiunea termica. Cum ii afecteaza pe bucurestenii care sufera din cauza poluarii

Observatorii independenti ai poluarii zilnice care se inregistreaza in Bucuresti suspecteaza de mai multi ani ca valorile record ale poluarii, ce explodeaza in special pe timpul noptii sau in timpul weekend-ului, au drept cauza, spun unii oficiali, arderile ilegale de deseuri. Duminica seara si luni dimineata, 1-2 martie, s-a atins apogeul, depasirile fiind de peste .

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Anca Serea si Adi Sina, dati in judecata din cauza banilor. Ce a decis instanta

In urma cu cateva luni, Anca Serea si Adi Sina au fost dati in judecata pentru recuperarea unor creante. Mai exact, pe data de 27 iunie 2019, o firma specializata in recuperarea de creante s-a constituit in reclamant, intr-un dosar de litigii cu profesionistii, iar obiectul era cerere de valoare redusa. Procesul a fost deschis .

AGENTIILE DE PRESA: Lufthansa anuleaza 7.100 de zboruri pana la finele lunii martie, din cauza scaderii cererii

Grupul aerian Lufthansa a anuntat joi ca va anula 7. 100 de zboruri pana la finele lunii martie din cauza diminuarii cererii ca urmare a propagarii coronavirusului, relateaza agentia EFE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )