Libnet.ro
UNICEF

21:02

Pandemia va costa peste 5 trilioane de dolari economia mondiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pandemia va costa peste 5 trilioane de dolari economia mondiala

Pierderea este mai mare decat echivalentul productiei anuale a Japoniei Pandemia de coronavirus a facut peste un milion si jumatate de victime, dintre care aproximativ 90. 000 de persoane si-au pierdut viata, si a zdruncinat puternic economia mondiala care va pierde peste 5 trilioane de dolari, la cat era estimata cresterea economica pe urmatorii doi ani, potrivit analistilor de la bancile de pe Wall Street, citati de Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia va costa peste 5 trilioane de dolari e conomia mondiala

Pierderea este mai mare decat echivalentul productiei anuale a Japoniei Pandemia de coronavirus a facut peste un milion si jumatate de victime, dintre care aproximativ 90. 000 de persoane si-au pierdut viata, si a zdruncinat puternic economia mondiala care va pierde peste 5 trilioane de dolari, la cat era estimata cresterea economica pe urmatorii doi ani, potrivit analistilor de la bancile de pe Wall Street, citati de Bloomberg.

Pandemia de coronavirus a aruncat economia mondiala intr-o recesiune brutala

Criza pandemiei de coronavirus a aruncat economia mondiala intr-o recesiune mai brutala si mai profunda decat se estima initial, cu caderi vertiginoase ale cresterii economice, dar analistii spera o relansare pentru anul viitor, scrie AFP.

JP MORGAN, DATE PENTRU PRIMUL TRIMESTRU: Coronacriza a contractat economia mondiala cu 12%

Temerile privind izbucnirea unui razboi intre Statele Unite si Iran au fost inlocuite de pandemia de Covid-19, despre care JP Morgan considera ca a dus la o contractie a economiei mondiale de 12%, din ianuarie pana in martie, se arata intr-un raport al Forumului Economic Mondial de la finele lui martie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )