Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania va exporta gaze catre Ungaria si Bulgaria. Care sunt cantitatile anuale acceptate Comisia Europeana

Adevărul Adevărul,
Romania va exporta gaze catre Ungaria si Bulgaria. Care sunt cantitatile anuale acceptate Comisia Europeana

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania catre Ungaria si Bulgaria. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile monedelor internationale pentru azi, 3 martie? Cum a fost evolutia Indicelui ROBOR in ultimele luni? Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar. Noile cotatii ale monedelor de circulatie internatonala .

Transgaz scapa de o investigatie a Comisiei Europene Conditia: Compania sa puna la dispozitie capacitati pentru exportul gazelor in Ungaria si Bulgaria

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania. Potrivit Comisiei, Transgaz va pune la dispozitia pietei capacitati semnificative de gaze naturale, in regim de capacitati ferme, pentru a fi exportate din Romania catre statele membre invecinate, in special catre Ungaria si Bulgaria. Astfel, Comisia a pus capat unei investigatii asupra companiei, declansata din cauza restrictionarii exporturilor de gaze naturale din Romania.

Viktor Orban cere oprirea a 130.000 de imigranti care sunt in deja spatiul UE dupa ce au intrat prin Turcia

Ungaria va apara frontierele externe ale Uniunii Europene, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, cerand oprirea urgenta a 130. 000 de imigranti extracomunitari care au patruns deja din Turcia in tari europene.

Viziunea Comisiei Europene privind impozitarea in Europa: Eliminarea subventiilor pentru combustibilii fosili, revizuirea modului in care sunt taxate companiile IT, simplificarea impozitarii

Paolo Gentiloni, comisarul european al economiei, a prezentat joi, intr-un discurs, cateva elemente ale politicii fiscale a UE pe care Comisia Europeana intentioneaza sa o promoveze in urmatorii cinci ani. in mare parte, politica fiscala va fi legata de ambitiile Uniunii Europene privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De aceea, masuri precum eliminarea subventiilor la combustibilii fosili sau scutirile de taxe pentru industria aeronautica si maritima se afla printre prioritatile UE.

CEI 4 VENINOSI DIN MAREA NEAGRA: Iata care sunt vietuitoarele de care trebuie sa ne ferim (VIDEO)

Vara, litoralul Marii Negre devine neincapator. Turistii care se avanta in valurile marii sau doresc sa faca scufundari in Marea Neagra trebuie insa sa stie ca aici traiesc patru tipuri de.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )