Libnet.ro
UNICEF

14:30

CEZ Romania, vandut catre Macquarie. Tranzactia trebuie aprobata si in CSAT

B1 B1,
CEZ Romania, vandut catre Macquarie. Tranzactia trebuie aprobata si in CSAT

Un consortiu condus de catre Macquarie European Infrastructure Fund 6 MEIF6) a ajuns la un acord privind achizitia portofoliului de active CEZ din Romania de la CEZ Group, potrivit unui anunt facut vineri. continuă pe B1

CEZ Romania a fost vandut catre Macquarie Tranzactia trebuie aprobata si in CSAT

Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA) a anuntat vineri dimineata ca un consortiu condus de catre Macquarie European Infrastructure Fund 6 MEIF6) a ajuns la un acord privind achizitia portofoliului de active CEZ din Romania de la 268;EZ Group. Termenii acestei tranzactii nu au fost dezvaluiti. incheierea tranzactiei va fi supusa aprobarii Autoritatii Europene Antitrust si a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din Romania CSAT), informeaza CEZ. Reamintim ca de activele CEZ a fost interesat si un consortiu romanesc format din Hidroelectrica, Electrica si SAPE, insa oferta financiara a acestuia a fost sub cea avansata de MIRA. Vezi cine este MIRA.

Fost ministru al Energiei: Preluarea CEZ Romania de catre un fond de investitii este un semnal concret de incredere

Preluarea operatiunilor CEZ Romania de catre un fond de investitii reprezinta un semnal concret de incredere si arata faptul ca sectorul energetic romanesc este atractiv, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Razvan Nicolescu, consultant senior pe probleme de energie si fost presedinte al Agentiei Europene de Reglementare in Energie ACER).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )