Libnet.ro
UNICEF

15:00

Conflictul Romprest- Primaria Sectorului 1, un razboi care dureaza de 14 ani. Marirea, fuga din tara, arestarea si decesul fostului proprietar al firmei de salubrizare (documentar)

Hotnews Hotnews,
 Conflictul Romprest- Primaria Sectorului 1, un razboi care dureaza de 14 ani. Marirea, fuga din tara, arestarea si decesul fostului proprietar al firmei de salubrizare (documentar)

Scandalul recent dintre Romprest si Primaria Sectorului 1 al Capitalei este doar cel mai recent act al unui razboi care dureaza de aproape 15 ani, de cand Romprest asigura salubrizarea acolo. in august 2007, companiile Urban si Romprest urmau sa asigure in locul Rebu, salubrizarea sectorului 1 al Capitalei, potrivit unui anunt facut la acea vreme de primarul de sector Andrei Chiliman. Urban urma sa-si adjudece zona de centru-vest a sectorului, iar Romprest cea de centru-est. Suparat, primarul general al Capitalei din acea vreme, Adriean Videanu, l-a somat public pe Chiliman ca in termen de 24 de ore sa intre in legalitate cu asigurarea serviciului public de salubrizare a acestei zone administrative. continuă pe Hotnews

Romprest va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1

Compania Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1, pe tema contractului de salubritate.

Clotilde Armand, taiere socanta in Primaria Sectorului 1: Reducem hemoragia banilor publici de peste tot

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand a trecut la un alt nivel scandalul taierilor de fonduri in administratie. Dupa ce, recent, a generat un val de critici dure la adresa sa, primarul anunta noi taieri de fonduri. Decizia ii are in vedere pe angajatii din administratiile scolilor din Sectorul 1. Clotilde Armand taie abonamentele .

Romprest va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1

Compania Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1, pe tema contractului de salubritate.

Nicusor Dan: Am cerut ASPA sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai, in contextul conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca, in contextul problemelor aparute intre Primaria Sectorului 1 si firma de salubrizare Romprest, a solicitat Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), din subordinea Primariei Generale, sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai.

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut.

Firea: Am depus la Prefectura o plangere prealabila prin care solicitam revocarea hotararii de consiliu de la Primaria Sectorului 1 in privinta celor patru spitale

Fostul primar al Capitalei, senatorul PSD Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, ca a fost depusa la Prefectura Bucuresti o plangere prealabila prin care social-democratii solicita revocarea hotararii de consiliul de la Primaria Sectorului 1 prin care cele patru mari spitale au iesit de sub administrarea autoritatii locale.

Cazul relocarii Colegiului Gheorghe Sincai: Primaria Sectorului 4 cere in instanta evacuarea cladirii

Primaria Sectorului 4 a inregistrat in instanta o cerere de evacuare - ordonanta presedintiala - a Colegiului National Gheorghe Sincai, dupa ce in trecut a solicitat relocarea pentru realizarea de lucrari de consolidare, relocare refuzata de Consiliul de Administratie.

Romprest, dezmintire: Compania spune ca nu a primit documentul pretins oficial aparut in mass-media Primaria Sectorului 1 sustinea ca primarul Clotilde Armand a transmis o notificare

Romprest Service SA a emis o dezmintire si a precizat ca nu a primit documentul invocat in mass-media, semnat cu numele primarului Clotilde Armand si datat 5 februarie 2021, nici pe adresa de e-mail oficiala a.

Drona de razboi care poate fi lansata dintr-un bombardier tocmai a fost dezvaluita

DARPA, aripa de cercetare si dezvoltare a armatei Statelor Unite, dezvolta o noua drona de lupta care poate fi lansata dintr-un avion de vanatoare sau dintr-un bombardier. Si apoi sa traga.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )