Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

B1 B1,
Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Cererile de despagubiri pentru seceta vor putea fi depuse pana la data de 15 septembrie,urmand ca banii sa fie livrati in conturi trei zile mai tarziu,potrivit unui anunt al ministrului Agriculturii si. continuă pe B1

Oros: Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

DE LA 18 SEPTEMBRIE: Fermierii romani vor primi despagubiri pentru seceta

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Clima da peste cap Romania. Ce probleme grave vor fi in tara noastra, incepand din 2021

Daca pana acum Romania a fost intr-o zona climatica temperata, se pare ca acest lucru, cel putin in ultimii ani, s-a schimbat, iar schimbarea nu a fost in bine, ci in rau. Acest lucru, din pacate, se resimte la nivel national, prin modificarea temperaturilor, atat pozitive, cat si negative, de-a lungul unui an calendaristic si .

Normele sanitare pentru deschiderea scolilor - intrarea la cursuri esalonat, pe mai multe cai de acces, la anumite intervale orare Masca, obligatorie pentru profesori si elevi incepand din clasele primare

Intrarea in scoala se va face esalonat, pe mai multe usi de acces, la intervale orare stabilite in functie de zone sau de cladiri, iar elevii vor urma trasee prestabilite in interiorul scolii, cu pastrarea distantei de 1 metru intre ei. Purtarea mastii de protectie in interiorul unitatilor de invatamant este obligatorie pentru cadrele didactice si pentru elevi, incepand din clasele primare. Ce se intampla cu un copil daca face febra la scoala Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane vulnerabilePauze de 5 minute pentru ca profesorii sa schimbe clasa si orar organizat modular - ghid pentru gimnaziu si liceuin ce conditii se redeschid gradinitele: interzicerea accesului parintilor in interior si folosirea echipamentelor pentru recircularea aerului in clasaAnisie: Revenirea copiilor la cursuri, o asumare a intregii societati in 10 septembrie scolile decid ce scenariu urmeaza.

Ce elevi vor primi tablete in noul an scolar. E oficial, acum este clar

In noul an scolar, unii elevi vor folosi dispozitive conectate la internet, deoarece au fost alocate fonduri pentru acestea. Criteriile de oficializare a acestora au fost numite si a fost pus la dispozitie si un contract in baza caruia vor ajunge la elevi. Asadar, in baza unor contracte de comodat, 250. 000 de tablete vor ajunge .

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media.

Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane vulnerabile

Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane varstnice sau care au comorbiditati, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Atena neaga discutiile cu Ankara pentru detensionarea situatiei din Mediterana de Est

Atena a dezmintit discutiile cu Ankara pentru detensionarea situatiei din Mediterana de Est, dupa un.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )