Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premierul Florin Citu, anunt despre cresterea pensiilor in acest an

Antena3 Antena3,
Premierul Florin Citu, anunt despre cresterea pensiilor in acest an

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, ca pensiile vor creste in acest an, vor fi mai mari ca anul trecut, insa nu a precizat clar cu cat va creste punctul de pensie. continuă pe Antena3

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile.

Bugetul pe 2021 va avea efect pe doi ani de zile, anunta premierul Florin Citu

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca inca se poarta discutii pentru elaborarea proiectului Leg.

Romania este pe deplin pregatita sa intre in Spatiul Schengen, anunta premierul Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, i-a explicat omologului sau din Olanda, Mark Rutte, ca Romania este.

FLORIN CITU: Mergem spre un deficit bugetar de 7%

Premierul Florin Citu a afirmat, miercuri, ca tinta de deficit pentru acest an ramane 7% si spera sa se incadreze in acest deficit cu propunerea de buget. Citu sustine ca pare ca dureaza mai mult alcatuirea bugetului pentru ca trebuie remediate reforme care au fost amanate 30 de ani sau masuri care au avut un efect devastator pentru finantele publice.

Ce au discutat premierul Florin Citu si prim-ministrul Benjamin Netanyahu, in prima convorbire dintre cei doi

Premierul Florin Citu a avut, miercuri, prima discutie cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, de Ziua Internationala a Victimelor Holocaustului. in conversatia lor, cei doi premieri au reconfirmat faptul ca Romania si Israel impartasesc multe valori comune.

COMUNICAT DE PRESA CDR a avut ieri prima intalnire cu Premierul Florin Citu si membri ai cabinetului

Dupa ce in noiembrie CDR a transmis partidelor politice prioritatile mediului de afaceri pentru 2021, in cadrul intalnirii de azi CDR a reiterat aceste prioritati si a prezentat propuneri concrete pentru ca acestea sa fie transpuse din cuvinte pe hartie in fapte.

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

Ce a scris premierul Florin Citu in cea mai noua declaratie de avere. Detaliul care a atras atentia tuturor

Antena 3 s-a uitat in declaratiile de avere ale demnitarilor romani pe anul 2021. Acestea tocmai au fost postate pe paginile institutiilor.

FLORIN CITU: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )