Libnet.ro
UNICEF

06:30

Probleme la tranzactiile cu cardul pentru clientii CEC Bank: Precizarile reprezentantilor bancii

B1 B1,
Probleme la tranzactiile cu cardul pentru clientii CEC Bank: Precizarile reprezentantilor bancii

Clientii CEC Bank se confrunta, miercuri dupa-amiaza ca probleme legate de functionarea cardurilor. Potrivit unui anunt al reprezentantilor bancii, se lucreaza la remedierea acestor disfunctionalitati. Pe. continuă pe B1

CEC Bank anunta disfunctionalitati la tranzactiile efectuate cu cardul

CEC Bank anunta ca miercuri se inregistreaza disfunctionalitati in ceea ce priveste tranzactiile efectuate cu cardul la ATM-uri sau la comercianti, relateaza Mediafax.

Probleme la CEC Bank: cardurile nu functioneaza nici la ATM-uri, nici la comercianti

Cardurile CEC Bank nu functioneaza in prezent la bancomate si nu pot fi folosite nici la plata cumparaturilor din magazine, institutia bancara recunoscand ca sunt intreruperi in functionarea cardurilor, la remedierea problemei lucrandu-se deja.

Horoscop 30 decembrie 2020. Probleme in iubire pentru o zodie. Ce trebuie sa faca

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru miercuri, 30 decembrie 2020, iar una dintre zodii va avea mari probleme in iubire. Cat despre numerele norocoase ale zilei, acestea sunt 2, 3, 26, 34 si 59, in timp ce culorile care va pot face ziua mai frumoasa sunt albastru deschis, crem si alb. Horoscop miercuri, 30 .

Horoscop 29 decembrie 2020. Probleme cu banii pentru o singura zodie. Mana pe buzunar!

Specialistii aduc previziuni pentru cele 12 semne ale horoscopului. Ce se intampla cu acestea chiar la final de an? Problemele financiare vin serios in dreptul unui semn al zodiacului. Afla daca tu esti acela! Horoscop 29 decembrie 2020 Berbec Trebuie sa fii mai asumat si sa te maturizezi. Ai rabdare pentru anumite actiuni, dar .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )