Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce vor face patronii de restaurante din Bucuresti dupa noile masuri: Multi operatori vor inchide definitiv si multi angajati vor ajunge in somaj

Hotnews Hotnews,
 Ce vor face patronii de restaurante din Bucuresti dupa noile masuri: Multi operatori vor inchide definitiv si multi angajati vor ajunge in somaj

Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti, potrivit unui anunt facut de prefectul Capitalei. Ce spun reprezentantii industriei legat de aceasta masura - Dragos Petrescu, presedintele HORA: Multi operatori vor inchide de tot si multi angajati vor ajunge in somaj. Decizia vine fara sa se stie cat timp vor fi restaurantele inchise si fara masuri pentru operatorii si angajatii din industrie, mai subliniaza reprezentantul patronatului. continuă pe Hotnews

Salaj: Un liceu, in scenariul rosu pentru doua saptamani. Aproape 1.000 de elevi vor face cursurile online

Un liceu din judetul Salaj anunta isisuspenda cursurile dupa numarul mare de cazuri de Covid-19. Aproximativ1. 000 de elevi vor face cursurile online,in urmatoarele 2 saptamani,.

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax.

inca un liceu de top din Bucuresti trece in scenariul rosu. Un cadru didactic de la Sfantul Sava a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

Inca un liceu de top din Capitala intra in schenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19 din unitatea de invatamant. Este vorba despre Liceul Jean Monnet din Bucuresti. in total, elevii de la 28.

Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti. Imaginile sunt socante, Gabi Firea a fost prinsa cu minciuna

Bucurestiul, in acest moment, sta pe aproximativ 4000 de km de teava. Prin aceasta infrastructura ar trebui sa vina apa calda catre locuitori. Nnumai ca acest lucru nu se intampla, iar cei in drept arunca vina de la unul la celalalt. Elcen acuza Termoenergetica si vice-versa. Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti intr-unul .

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

Reprezentantii companiei E-Distributie Muntenia au anuntat ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a.

Spitalul din Bucuresti in care 16 paturi de ATI au stat nefolosite. Nu sunt specialisti!

16 paturi de ATI au stat nefolosite peste doua luni la Spitalul Witting din Bucuresti. Unitatea a fost desemnata spital COVID la sfarsitul lui iulie, insa sectia de ATI a stat inchisa din cauza lipsei de specialisti.

16 tablouri gasite fara documente de provenienta intr-un targ din Bucuresti

Politia Capitalei a gasit intr-un targ din Bucuresti 16 tablouri semnate de artisti cunoscuti si rea.

George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a iesit castigat din Ferma. Oraseni vs. Sateni. Desi nu stim inca cine este marele invingator al emisiunii de la PRO TV, in urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri placute, ci si cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au intalnit dupa ce s-au terminat filmarile, iar .

EXCLUSIV Ce masuri anti-COVID-19 s-ar mai putea impune, dupa noile cifre record. Ce spune Virgil Musta despre testarea in masa

Romania a inregistrat un nou record de pozitivare. 1 din 4 persoane testate au fost confirmatecu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase de la Matei Bals,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3191 seconds )