Libnet.ro
UNICEF

08:45

Deloitte: 95% dintre reprezentantii multinationalelor din Romania cred ca vor fi mai expusi controalelor fiscale

Hotnews Hotnews,
 Deloitte: 95% dintre reprezentantii multinationalelor din Romania cred ca vor fi mai expusi controalelor fiscale

Reprezentantii companiilor multinationale prezente in Romania 95%) considera ca vor fi mai expusi controalelor fiscale in viitor ca urmare a modificarilor aduse de baza impozabila si a mutarii artificiale a profiturilor in alt stat Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), reiese dintr-un sondaj online realizat de Deloitte Romania, citat de Agerpres. Potrivit cercetarii, jumatate dintre reprezentantii mediului de afaceri din Romania 50%) considera ca vor avea obligatii de raportare suplimentare, 17% se asteapta la o crestere a impozitului pe profit datorat, iar 13% anticipeaza o dubla impozitare a unor venituri. continuă pe Hotnews

Cum vad companiile din Romania noile reglementari fiscale internationale? Vom fi mai expusi la controale fiscale!

Reprezentantii grupurilor multinationale prezente in Romania cred, in proportie de 95%, ca vor fi mai expusi controalelor fiscale in viitor ca urmare a modificarilor cuprinse in planul impotriva erodarii bazei impozabile si a mutarii artificiale a.

Un renumit medic din Romania, anunt socant: Cand mor, sa ma arunce la groapa de gunoi, sa ma manance cainii!

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania si unul dintre cei mai mari neurochirurgi, insa academicianului Leon Danaila a reusit sa socheze dupa ce a anuntat care este ultima sa.

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe miercuri. Dintre activitatile editiei din acest an: atelier de chimie pentru copii, dezbatere pe tema vaccinurilor, program educational despre bani

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe a cincea editie in perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2017 in Bucuresti. Festivalul este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) si de Planeta Stiintei. Potrivit unui comunicat remis de organizatori, in cele cinci zile de festival vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare, ce vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

Ministrul Gratiela Gavrilescu vrea sa numere toti ursii din Romania

Ministrul Mediului,Gratiela Gravrilescu, a anuntat ca intentioneaza sa demareze un proiect pentru inventarierea ursilor din Romania, urmand ca parte dintre acestia sa fie trimisi, in urma discutiilor avute cu unii ambasadori, in alte tari.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Scenariu-bomba. Unde ar fi fugit Gregorian Bivolaru din Romania

Scenariu-bomba in cazul fugii lui Gregorian Bivolaru din Romania. Yoghinul, considerat guru, a plecat din Romania chiar inaintea Festivalului Tantra din Danemarca. La Copenhaga, pe 18.

Un lant celebru de hypermarketuri a disparut din Romania

Retailerul francez Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din Romania, la sapte luni de la demararea proiectului, scrie zf. ro. Procesul de remodelare s-a incheiat pe.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Crima oribila intr-un hotel din Romania

Crima oribila intr-un hotel din Romania. Un tanar de 20 de ani si-a ucis un coleg de 43 de ani in bataie in Hotelul Alcadibo din Pitesti. Cei doi erau colegi de munca la firma.

Greva a difuzorilor de presa in Bucuresti: Fara puncte de vanzare de presa amplasate pe domeniul public, presa scrisa din Romania isi va inceta existenta

Intre un sfert si o treime din chioscurile de presa din Bucuresti, in special cele din sectorul 4, sunt astazi inchise, iar multe dintre cele care nu sunt inchise au mesaje de sustinere pentru grevisti, scrie tolo. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )