Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca artificiale, daca se obtine avantaj fiscal fara profit

Hotnews Hotnews,
 Fiscul poate considera anumite tranzactii ca artificiale, daca se obtine avantaj fiscal fara profit

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca fiind artificiale si sa nu le ia in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca acestea par sa nu corespunda practicilor comerciale rezonabile si produc avantaje fiscale fara risc comercial si genereaza profit nesemnificativ, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de lege prin care stabileste conditiile in care o tranzactie sau chiar o serie de tranzactii pot fi considerate de fisc drept artificiale, foarte multe dintre aceste criterii avand un caracter general si neclar. continuă pe Hotnews

Proiect de lege: Fiscul poate considera anumite tranzactii ca artificiale, daca se obtine avantaj fiscal fara profit

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca fiind artificiale si sa nu le ia in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca acestea par sa nu corespunda practicilor comerciale rezonabile si produc avantaje fiscale fara risc comercial si genereaza profit nesemnificativ, se arata intr-un proiect de lege al Finantelor, citat de Mediafax. Legea ar urma sa stabileasca conditiile in care o tranzactie sau chiar o serie de tranzactii pot fi considerate de fisc drept artificiale, foarte multe dintre aceste criterii avand un caracter general si neclar.

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca artificiale, daca se obtine avantaj fiscal fara profit

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca fiind artificiale si sa nu le ia in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca acestea par sa nu corespunda practicilor comerciale rezonabile si produc avantaje fiscale fara risc comercial si.

Fiscul poate considera anumite tranzactii drept artificiale

Autoritatile fiscale pot considera artificiale anumite tranzactii, avand, astfel, dreptul de a nu le lua in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca operatiunile par a nu corespunde practicilor comerciale rezonabile, produc avantaje fiscale fara risc comercial si genereaza profit nesemnificativ, potrivit unui proiect de lege elaborate de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Proiect de lege: Fiscul ar putea considera anumite tranzactii ca fiind ARTIFICIALE

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca fiind artificiale si sa nu le ia in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca acestea par sa nu corespunda practicilor comerciale rezonabile si produc.

Fiscul pune tunurile pe multinationalele care exporta profitul prin tranzactii intra-grup. ANAF poateconsidera anumite tranzactii ca artificiale

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca fiind artificiale si sa nu le ia in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca acestea duc la scaderea obligatiilor fiscale catre buget si genereaza profit nesemnificativ fara risc comercial.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )