Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani au strans romanii in conturile de pensii private. Diferenta dintre Pilonul II si Pilonul III este de 3.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Cati bani au strans romanii in conturile de pensii private. Diferenta dintre Pilonul II si Pilonul III este de 3.000 de lei

Valoarea activelor totale aflate in administrare, la nivelul intregului sistem de pensii private, a ajuns, la 31 martie 2020, la 62,55 miliarde de lei 12,96 miliarde de euro), in crestere cu 17,56% fata de martie 2019, a informat vineri Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Ce avere are Alexandru Arsinel. Cati bani a strans intr-o viata din teatru si film

In urma cu doua luni, Alexandru Arsinel s-a mutat la Sinaia, motiv pentru care a decis ca poate inchiria casa pe care o detine im statiunea 2 Mai. Iata, asadar, cati bani ii costa pe turisti sa vina cateva zile la vila actorului. Ce avere are Alexandru Arsinel Alexandru Arsinel a fugit de caldura verii .

Pensii private 2020. Banii viitorilor pensionari, in pericol. Ce s-a intamplat acum in Romania

Criza epidemica a demonstrat, inca o data, ca la mai bine de 12 ani de la infiintarea sistemului de pensii private obligatorii, Pilon II, numele fondului unde cotizezi nu mai este deloc nesemnificativ, iar o verificare fie ea si trimestriala a randamentelor poate face diferenta. Ce s-a ales de banii viitorilor pensionari din cauza pandemiei .

Scandal intre SPP si SRI. Salariile sunt duble: cati bani in plus au castigat

Salariul anual al sefului Serviciului de Paza si Protectie a crescut cu 43. 451 de lei, ceea ce inseamna aproximativ 9. 000 de euro, in timp ce salariul sefului Serviciului Roman de Informatii a scazut cu aproximativ 6000 de euro. Diferenta de salariu, in alte institutii, ar putea duce la un adevarat scandal, nu si intre cele .

Cati bani costa un meniu de nunta, facut de Chef Florin Dumitrescu, de la Chefi la Cutite

La doar 33 de ani, Chef Dumitrescu face bani pe banda rulanta si a reusit, in doar cativa ani, sa fie considerat unul dintre cei mai buni bucatari din Romania. Cati bani costa un meniu de nunta, facut de Chef Florin Dumitrescu Florin Dumitrescu face parte din formula magica de bucatari care a adus audiente .

Cati bani a dat Mirel Radoi pe ceasuri si masini. Suma este din alta lume

Multi dintre actualii si fostii fotbalisti romani au ajuns sa aiba averi colosale, permitandu-si astfel diferitele crapicii. Printre fostii fotbalisti, actuali antrenori, se numara si Mirel Radoi care, dupa plecarea lui Cosmin Contra, a devenit antrenorul Echipei Nationale. Cati bani a dat Mirel Radoi pe ceasuri si masini Dupa ce a demonstrat ca poate face .

Brigitte Pastrama, decizie radicala. Cati bani castiga dupa casnicia cu Ilie Nastase

Brigitte Pastrama si-a scos la vanzare apartamentul de lux, achizitionat in timpul casniciei cu Ilie Nastase, despre care se spune ca l-ar fi primit cadou de la fostul tenismen, pentru a-i da bani fiului sau. Brigitte Pastrama, decizie radicala dupa scandalul cu fiul ei Brigitte Pastrama a scos la vanzare apartamentul de lux achizitionat in .

Cati bani castiga acum Andreea Esca in concediul medical. Suma este uriasa

De ce suma lunara se bucura Andreea Esca in concediu medical? Putini s-ar fi asteptat la asta. Iata suma fabuloasa de care se bucura cea mai cunoscuta stirista din Romania! Cati bani castiga Andreea Esca in concediu medical? Andreea Esca este emblema celui mai vechi si iubit post de televiziune. Aceasta a reusit ca peste .

Cati bani castiga sotia lui Traian Basescu. Munceste si la 68 de ani

Detalii nestiute ies la iveala despre sotia fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Astfel ca fosta Prima Doamna a tarii noastre, pe nume Maria Basescu, s-a angajat, iar job-ul sau este unul pe care multe femei si l-ar dori. Cati bani castiga sotia lui Traian Basescu Sotia fostului presedinte al Romaniei, pe nume Traian Basescu, .

EXCLUSIV Ce afaceri imparte Anda Adam si sotul ei. Cati bani castiga Sorin si in ce domeniu a investit sume colosale

Dupa trei ani in care nu a avut loc de munca, Sorin a reusit sa faca rost de bani, pe care i-a investit intr-o firma de constructii, din care scoate un profit frumos. Sotul Andei Adam, condamnat la inchisoare pentru falsificare de carduri O vorba din batrani spune ca atunci cand ai noroc in dragoste, .

Cati bani, incaseaza, de fapt, Florin Dumitrescu sa faca reclama pentru Lidl

Florin Dumitrescu s-a nascut pe 1 august 1987. in curand acesta va implini 33 de ani. La aceasta frumoasa varsta, el a reusit sa fie considerat unul dintre cei mai buni bucatari din tara. Printre sursele sale de venit, se numara si reclamele in care apare pentru Lidl. Cat incaseaza de fapt celebrul bucatar pentru .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )