Libnet.ro
UNICEF

21:02

PENTRU MODUL IN CARE A FOST INTOCMIT RAPORTUL DIN 10 APRILIE ASF l-a amendat pe directorul Rompetrol Well Services cu 20.000 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU MODUL IN CARE A FOST INTOCMIT RAPORTUL DIN 10 APRILIE ASF l-a amendat pe directorul Rompetrol Well Services cu 20.000 lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) l-a amendat cu 20. 000 lei pe Timur Zhetpisbayev, directorul general al Rompetrol Well Services PTR), pentru modul necorespunzator in care emitentul a intocmit raportul din data de 10 aprilie, se arata intr-o notificare a supraveghetorului pietei postata ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

Pedepse pentru 12 protestatari din 10 august 2018

12 dintre participantii la protestele din 10 august 2018 au fost condamnati vineri, in prima instanta, pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele din Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa a fost de 3 ani de inchisoare cu executare, restul pedepselor fiind cu suspendare. De asemenea, trei jandarmi vor primi daune morale. Sentinta poate fi atacata, conform Digi24.

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Atentie, romani! Reguli noi pentru turistii care merg in vacanta in Bulgaria

Mai multe tari au impus restrictii de calatorie din cauza epidemiei de coronavirus, pentru a limita raspandirea accelerata virusului care a speriat intreaga planeta. Una dintre acestea este Bulgaria, care incepand cu data de 28 iulie a schimbat regulile pentru cetatenii care vin din tara noastra. Atentie, romani! Reguli noi impuse pentru turistii care merg .

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Cristian Zamosteanu, acuzat pentru infractiuni care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro

Un om de afaceri din Iasi, Cristin Zamosteanu, foarte cunoscut in domeniul dezvoltatorilor imobiliari, a fost arestat miercuri, fiind acuzat de infractiuni economice care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro, anunta g4media.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )