Libnet.ro
UNICEF

11:15

Politele RCA se scumpesc din martie, cand decontarea directa va deveni obligatorie

B1 B1,
Politele RCA se scumpesc din martie, cand decontarea directa va deveni obligatorie

Cristian Rosu, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a declarat ca aplicarea Ordonantei de Urgenta privind decontarea reparatiilor auto necesare dupa un accident de catre propriul. continuă pe B1

Politele RCA se scumpesc din martie. Cu cat vor creste preturile

Aplicarea Ordonantei de Urgenta privind decontarea reparatiilor auto necesare in urma unui accident rutier, de catre propriul asigurator, nu de cel care a emis polita, va duce la scumpiri, potrivit declaratiilor facute pentru economica. net de catre Cristian Rosu, vicepresedintele ASF.

Business report Cu cat se scumpeste RCA din martie. Marturii din dosarul deputatului Francisc Toba. Imperiul miliardarului Ioan Niculae se destrama. Particularitatea romaneasca a cheltuielilor cu salariile bugetarilor

Cu cat se scumpeste RCA din martie, cand decontarea directa devine obligatorie? * Imperiul miliardarului Ioan Niculae se destrama: InterAgro pierde, prin executare silita, motelul din Zimnicea * Marturii din dosarul in care deputatul Francisc Toba a fost anchetat pentru crime comise in timpul Revolutiei * Particularitatea romaneasca a cheltuielilor cu salariile bugetarilor * Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional. Aceasta este azi cheia succesului de televiziune * Mai multe tari din Europa au adoptat legi care taxeaza zaharul din alimente * Schema HoReCa modificata: Mai putini bani, dar pentru toti aplicantii eligibili * Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, anunta desfiintarea a 20 de companii municipale * Un medic de familie din Sibiu a luat aproape 37. 000 de lei, intr-o luna, de la Casa de Asigurari de Sanatate.

PIATA BVB, ASCENDENTA (DIN MARTIE ANUL TRECUT), DAR... Explozia investitorilor romani pe pietele straine

Crestere puternica a numarului clientilor noi in ianuarie anul acesta, pentru unii intermediari Apetitul investitorilor sau traderilor din tara noastra pentru pietele externe a explodat anul trecut, fapt reflectat de activitatea inregistrata de societatile de intermediere ce ofera instrumente din bursele internationale atat cu detinere, cat si CFD-uri), care au marcat recorduri ale numarului noi de clienti, conturi deschise sau tranzactii efectuate, in 2020.

MIRCEA GEOANA: NATO va lua o decizie privind trupele din Afganistan cand vom avea toate elementele

NATO asteapta in perioada urmatoare finalizarea procesului de revizuire al noii administratii americane privind acordul intre SUA si talibani si ministrii vor fi convocati pentru o eventuala decizie atunci cand vor exista toate elementele necesare, a declarat astazi secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )