Libnet.ro
UNICEF

12:46

Darius Valcov continua atacurile asupra administratorilor de pensii private

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov continua atacurile asupra administratorilor de pensii private

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru luare de mita, a continuat duminica sirul atacurilor incepute in urma cu trei saptamani asupra administratorilor de pensii private, pe care-i acuza ca au cumparat cu buna stiinta actiuni ale unei companii urmarite penal. continuă pe Adevărul

Darius Valcov: Decizia finala a rectificarii bugetare apartine prim-ministrului

Darius Valcov, consilierul guvernamental pe probleme economice a declarat ieri, ca decizia finala a rectificarii bugetare apartine prim-ministrului, inclusiv in ceea ce priveste bugetul Administratiei Prezidentiale, adaugand ca atunci cand exista o executie bugetara proasta, nu inseamna ca trebuie alocati bani in plus, transmite Agerpres.

Darius Valcov publica un document care prezinta o situatie halucinanta: Asa arata un jaf de 2 miliarde de dolari (FOTO)

Darius Valcov, consilier al premierului Dancila, a facut public un document al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRE) care arata ca in perioada 2006-2018 Romania a pierdut aproximativ doua miliarde.

VIDEO Ecaterina Andronescu continua atacurile la liderul partidului: PSD a ajuns la 25%. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si fost lider al PSD Bucuresti, continua atacul lansat la adresa presedintelui partidului, Liviu Dragnea, si sustine ca este inacceptabil ca partidul sa ajunga la 25% sustinere, precizand ca ceva sau cineva a adus partidul aici.

ştiri din Economie

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )