Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liviu Dragnea, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sunt minciuni!

B1 B1,
Liviu Dragnea, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sunt minciuni!

Liderul PSD Liviu Dragnea a catalogat drept minciuni atacurile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la performantele economice ale Guvernului. Atacurile care au venit la adresa premierului. continuă pe B1

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca legea: Ar trebui sa ceara mandat cand merge la Consiliul European

Liviu Dragnea ii da replica presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a acuzat-o pe viorica Dancila ca na mers in Israel sa discute despre mutarea ambasadei Romaniei fara a avea madat. Liderul PSD a.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi demisia sub nicio forma

Viorica Dancila a spus, joi, ca nu isi va da demisia din functia de premier. Aceasta a precizat ca nu va demisiona, atata timp cat are sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare. Nu-mi voi.

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele incita la violenta

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca, prin toate declaratiile pe care le.

Cinci intrebari pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a renuntat in ultima luna la rolul constitutional atribuit Presedintelui Romaniei de actul fundamental, ignorand articolul 80 II) care il indrituieste si obliga sa exercite functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate in niciun caz sa atace constant un partid politic si sa interpreteze subiectiv statistici economice.

Liviu Dragnea, ntr-un interviu pentru AP: Lupta anticoruptie a mers prea departe n Romnia, s-a trecut de la perioada n care niciun politician de la putere nu era cercetat la situatia n care toti politicienii sunt acuzati, urmariti, cercetati

Presedintele PSD sustine, intr-un interviu acordat joi Associated Press, ca lupta anticoruptie a mers prea departe. A fost o perioada de multi ani, cand de obicei cine era la putere nu era investigat. S-a trecut in cealalta extrema, ca cei care sunt in clasa politica sa fie toti acuzati, urmariti, cercetati si trimisi in judecata, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara despre atributiile presedintelui Klaus Iohannis in domeniul politicii externe, in contextul scandalului dintre Guvern si.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )