Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un gigant auto opreste productia la patru fabrici, din cauza lipsei cipurilor

Adevărul Adevărul,
Un gigant auto opreste productia la patru fabrici, din cauza lipsei cipurilor

Unul dintre cei mai mari producatori auto la nivel mondial a anuntat ca va opri productia la patru dintre fabricile sale, din cauza deficitului de semiconductori, transmite Reuters, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

General Motors opreste productia de vehicule la patru fabrici

General Motors GM) a devenit ultimul dintre producatorii auto afectati de lipsa semiconductorilor, anuntand, miercuri, ca saptamana viitoare va opri productia la patru fabrici de asamblare.

Concedieri masive la un grup german cu patru fabrici in Romania: Compania spera ca renuntarea la cei 7.800 de angajati ii va spori profitul

Concedieri masive vor avea loc in urmatorii cinci ani la un grup german cu patru fabrici in Romania, compania anuntand ca va renunta la 7. 800 de angajati pentru a-si spori marja de profit.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, care a dus la declinul substantial al preturilor energiei si la scaderea valorii proprietatilor companiei in sectorul gazelor de sist cu peste 20 de miliarde de dolari.

Avertizare meteo. Cod galben de polei in patru judete din Romania, valabil pentru dimineata zilei de luni

Meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben valabila in patru judete din Romania, in dimineata zilei de luni, 1 februarie 2021. Meteorologii atrag atentia asupra faptului ca se vor forma depuneri de.

VIDEO Circa 750 de caini de la adapostul Odai risca sa ramana fara ingrijire din cauza conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest Viceprimar: Voi merge personal sa duc mancare cainilor

Circa 750 de caini de la adapostul Odai risca sa ramana fara ingrijire din cauza conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest, atrage atentia Ilinca Macarie, fost consilier local la Sectorul 1. Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook ca de animalele din adapost aveau grija angajati ai Romprest, iar din aceasta dimineata compania si-a retras oamenii, astfel ca nu mai are cine sa dea mancare si sa faca curat la caini. Viceprimarul Sectorului 2, Oliver Paiusi, a declarat pentru HotNews. ro ca va merge personal sa duca mancare la caini, iar apoi Politia Locala sau ADP-ul vor cauta o firma care sa se ocupe de adapost.

Meci de Liga 1 amanat din cauza Covid-19

Partida dintre FC Arges si Sepsi Sf. Gheorghe nu se va disputa la mijlocul acestei saptamani din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 aparute in tabara covasnenilor.

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii si a interventiei brutale din partea fortelor de ordine. Franta cere suspendarea .

Cum au ajuns constructorii auto de peste tot din lume sa-si reduca productia din cauza ca nu sunt destule microprocesoare

Multi producatori auto, precum Volkswagen, Toyota, Ford, Audi, Honda sau Mazda, au anuntat ca sunt nevoiti sa reduca temporar productia din cauza unei penurii de microprocesoare. Componentele minuscule, dar esentiale, sunt produse mai ales in Taiwan si in China, dar mai multi factori au facut ca industria auto sa nu mai poata cumpara de la furnizori suficiente cip-uri care urmau sa fie puse pe diversele sisteme ale masinii.

Meciurile de joi, de dinainte de Australian Open, anulate din cauza unui caz de COVID-19. Cu cine trebuiau sa joace Simona Halep, Begu si Cirstea

Meciurile de la turneul de la Melbourne, ultimul inainte de Australian Open, partide programate pentru joi, 4februarie, au fost anulate, dupa ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat din cadrul unui ho.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )