Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce spune ministrul Mediului despre taxa auto: Putem vorbi despre o taxa de poluare

Adevărul Adevărul,
Ce spune ministrul Mediului despre taxa auto: Putem vorbi despre o taxa de poluare

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat ca nu va fi lansata o dezbatere despre introducerea unei taxe auto, in Romania, dar se poate discuta despre o taxa de poluare care este aplicabila in mai multe tari din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Ministrul Mediului anunta o dezbatere publica in luna aprilie despre taxa de poluare pentru automobile

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, a anuntat miercuri ca o dezbatere publica privind oportunitatea introducerii unei taxe de poluare ar putea sa inceapa in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului si dupa finalizarea discutiilor privind Programul National de Relansare si Rezilienta PNRR), transmite Agerpres.

Ministrul Mediului sustine ca nu exista o relatie directa intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor in asezarile umane Tanczos Barna: Vorbim de o mafie a padurilor, insa nu vedem niciun caz pe masa tribunalelor

Tanczos Barna, ministrul Mediului, sustine ca nu exista o relatie directa cauza-efect intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor uneori chiar si in curtile scolilor din orase, potrivit.

Nicusor Dan va discuta joi cu ministrul Mediului si cu edilii de sector, pe tema salubrizarii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat astazi ca in cursul zilei de joi va avea o discutie cu edilii de sector si cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, pe tema salubrizarii.

Sorin Cimpeanu: Va exista posibilitatea completarii ordinului de ministru cu cateva situatii care trebuie luate in calcul Ce spune ministrul despre elevii din invatamantul special (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a precizat ca ordinulcomun al ministerelor Educatiei si Sanatatii ar putea fi completat cu cateva situatii care, in opinia sa, trebuie luate in calcul. Cu aceasta ocazie, ministrul.

Un rapel in toamna si vaccinari anuale anti-COVID-19, un scenariu foarte probabil, spune ministrul britanic pentru vaccinare

Efectuarea unei revaccinari anti-COVID-19 sub forma de rapel in toamna, iar apoi vaccinari anuale reprezinta un scenariu foarte probabil, a declarat ministrul britanic pentru vaccinare, Nadhim Zahawi,.

Dezvaluiri noi si socante despre Printesa Diana. Documentarul spune tot adevarul despre ea

Rara inteligenta emotionala a Printesei Diana a fost dezgropata prin aparitia unor inregistrari video nemaivazute. Capacitatea extraordinara a sa de a se conecta cu oamenii va fi afisata intr-un nou documentar. Diana, noul documentar despre Printesa de Tara Galilor. Urmeaza noi imagini si dezvaluiri Compania de productie Lightbox a pregatit noi imagini cu Printesa Diana .

Ministrul Educatiei, despre scandalul de la Colegiul Sincai: Nu s-a luat o decizie de relocare!

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a discutat marti cu profesorii protestatari de la Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti. Acestia se opun relocarii liceului pentru a se putea efectua lucrari de consolidare a cladirii. Oficialul s-a implicat in medierea conflictului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )