Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top asigurari pe care le poti incheia online, din confortul casei tale

Antena3 Antena3,
Top asigurari pe care le poti incheia online, din confortul casei tale

Sa inchei o asigurare in mai putin de zece minute, fara sa te ridici de la birou, ar fi parut o misiune imposibila acum cativa ani. Din fericire, avantajele tehnologiei actuale ne ofera posibilitatea de a achita anumite servicii fara sa mai fie nevoie sa ne deplasam la sediul unei agentii sau sa pierdem timpul stand la cozi. Chiar daca exista o lista mult mai lunga de asigurari pe care le poti incheia din confortul locuintei tale, vom incepe cu cinci dintre cele mai importante. continuă pe Antena3

Top asigurari pe care le poti incheia online, din confortul casei tale

Sa inchei o asigurare in mai putin de zece minute, fara sa te ridici de la birou, ar fi parut o misiune imposibila acum cativa ani. Din fericire, avantajele tehnologiei actuale ne ofera posibilitatea de a achita anumite servicii fara sa mai fie nevoie sa ne deplasam la sediul unei agentii sau sa pierdem timpul stand la cozi. Chiar daca exista o lista mult mai lunga de asigurari pe care le poti incheia din confortul locuintei tale, vom incepe cu cinci dintre cele mai importante.

Ce salarii sunt in Politie. Suma totala la care poti ajunge dupa ce iti sunt adaugate si sporurile

Tema salariilor din sistemul bugetar romanesc este un interminabil sir de discutii. Multi contesta salariile mari ale unor segmente din acest sistem. Ceilalti, din interiorul sistemului bugetar, se plang ca sunt mici. Odata cu intrarea in anul 2021, Guvernul Citu anunta inghetarea salariilor. Acest demers a generat un sir de nemultumiri si in randul angajatilor .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )