Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANALIZA Deszapezirea si salubritatea, un business de 4 miliarde de lei

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Deszapezirea si salubritatea, un business de 4 miliarde de lei

Prima zi de iarna veritabila a surprins, cum era de asteptat, autoritatile locale si firmele de deszapezire, astfel ca traficul rutier era blocat joi dimineata complet in 3 judete, iar Autostrada A2, cunoscuta sub numele de Autostrada meteosensibila era inchisa. continuă pe Adevărul

Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 11% in 2019, pana la 3,63 miliarde lei

Rezultatele financiare pe 2019 ale OMV Petrom arata o scadere a profitului net cu 11%, pana la 3,63 miliarde de lei, comparativ cu 4,08 miliarde lei in 2018. Investitiile au fost 4,2 miliarde lei in 2019, cu 2% mai mici fata de 4,3 miliarde lei in anul anterior. Reamintim ca 2019 a fost anul in care s-a aplicat controversata OUG 114, care limita pretul gazului la 68 leiMWh si care obliga companiile din energie sa plateasca o taxa de 2% din cifra de afaceri. Vezi ce dividend propun pentru 2019.

PENTRU LUNA FEBRUARIE MFP a planificat imprumuturi bancare de 4,4 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, pentru luna februarie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde lei, din care 300 de milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4,1 miliarde lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 615 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: MFP planuieste sa imprumute 5 miliarde lei, in februarie

Florin Citu: Suma finala poate sa fie mai mare sau mai mica Ministerul Finantelor Publice MFP) planuieste sa imprumute 5 miliarde lei in luna februarie, dar totul depinde de conditiile pietei, iar suma finala poate sa fie mai mare sau mai mica, a anuntat, ieri, ministrul finantelor Florin Citu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

ANALIZA FRAMES: Deszapezirea si salubritatea, un business de 4 miliarde de lei

Blocajele provocate de zapada genereaza pierderi financiare, pentru mediul de afaceri, arata o analiza realizata de firma de consultanta Frames.

PENTRU ACHIZITIONAREA CERTIFICATELOR DE CO2 PE 2019 Executivul da 1,2 miliarde lei Complexului Energetic Oltenia

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de marti, la propunerea Minis-terului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA), o Ordonanta de Urgenta prin care Complexul Energetic Oltenia va primi banii pentru acordarea ajutorului de salvare - adica 1,2 miliarde de lei pentru achizitionarea certificatelor de dioxid de carbon CO2) pe anul 2019, arata un comunicat transmis, ieri, de MEEMA.

Guvernul a aprobat acordarea unui ajutor de salvare a Complexului Energetic Oltenia de 1,2 miliarde lei

Guvernul Romaniei a aprobat Ordonanta de Urgenta prin care Complexului Energetic Oltenia CEO) primeste 1,2 miliarde de lei pentru achizitionarea certificatelor de CO2 pe anul 2019, la propunerea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )