Libnet.ro
UNICEF

14:15

Apare o noua TAXA! Pentru ce vom fi obligati sa platim 6,3 euro

B1 B1,
Apare o noua TAXA! Pentru ce vom fi obligati sa platim 6,3 euro

Inca o surpriza de la guvern! O autostrada intra in linie drepta pentru constructie, dar scandalul a inceput deja, iar schimbarea guvernului punepaie pe foc! Recent s-au incheiat negocierile. continuă pe B1

Primaria Capitalei vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, PSD, vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, denumita taxa municipala pentru apa uzata Faza 2, in valoare de 0,07 leimetru patrat.

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata - 0,07 leimc

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, de 0. 07 leimc pentru achitarea imprumutului contractat de la Banca Europeana de Investitii BEI) in valoare de 75 milioana Euro, pentru lucrarile de la statia de epurare de la Glina, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 24 octombrie. Daca proiectul va fi aprobat, taxa va fi instituita de pe 1 noiembrie 2019 si se va aplica pana la finalizarea lucrarilor, data preconizata fiind finalul anului 2022.

Bucurestenii vor plati o noua taxa pentru apa uzata - 0.07leimc

Bucurestenii vor plati o noua taxa pentru apa uzata, de 0. 07 leimc, pentru achitarea imprumutului contractat de la Banca Europeana de Investitii BEI) in valoare de 75 milioana Euro, pentru lucrarile de la statia de epurare Glina, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General. Taxa va fi instituita de pe 1 noiembrie 2019 si se va aplica pana la finalizarea lucrarilor, data preconizata fiind finalul anului 2022.

Fashion Days va pune taxa pentru livrarile care au plata ramburs, iar livrarea in easybox va fi gratuita doar daca se plateste cu cardul

Fashion Days intentioneaza sa implementeze o taxa pe livrarile cu plata ramburs la curier, in timp ce gratuitatea livrarii in easybox-uri va fi disponibila doar daca se plateste cu cardul, a anuntat Robert Berza, General Manager Fashion Days, in cadrul.

BREXIT. O noua lovitura pentru Boris Johnson! Parlamentul a amanat iar sa supuna la vot acordul pentru Brexit

Boris Johnson primeste o noua lovitura din partea Parlamentului britanic. Presedintele Camerei Comunelor a anuntat ca nu va permite organizarea unui nou vot privind.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )