Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autostrada Lugoj-Deva. Ministrul Transporturilor este optimist: Probabil saptamana viitoare vom deschide si Lotul 3

Adevărul Adevărul,
Autostrada Lugoj-Deva. Ministrul Transporturilor este optimist: Probabil saptamana viitoare vom deschide si Lotul 3

Ministrul demis al transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca in cursul saptamanii viitoare sa deschida Lotul 3 de autostrada Lugoj Deva, desi sunt si vor fi in continuare probleme in cazul acestuia. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor anunta ca 35 de posturi de director din Compania de Autostrazi au fost desfiintate

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca 35 de posturi de director din Compania de Autostrazi au fost desfiintate, el estimand ca vor fi realizate anual economii considerabile. CNAIR a anuntat ca din structura centrala au fost desfiintate 16 posturi de director, economia fiind de 10 milioane de lei pe an. Directorul Companiei Sorin Scarlat afirma ca se trece de la o structura stufoasa si rigida, care intrase intr-o rutina decizionala, la o structura supla si eficienta.

Ministrul Transporturilor taie capete la CNAIR. Cuc: Monstrii sacri din infrastructura si-au pierdut functiile

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca 35 de posturi de director din Compania de Autostrazi au fost desfiintate, el estimand ca vor fi realizate anual economii considerabile.

VIDEO Cum sunt manipulate bagajele calatorilor pe Aeroportul Otopeni. Ministrul Transporturilor declara razboi firmei de handling

Ministrul interimar al Transporturilor Razvan Cuc a publicat un videoclip care arata modul brutal in care operatorii de pe Aeroportul Otopeni manipuleaza bagajele, el declarand razboi firmei de handling, despre care spune ca produce intarzieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )