Libnet.ro
UNICEF

21:47

Autostrada Transilvania: Contractul pentru finantarea subsectiuniiBiharia-Bors a fost transmis Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Autostrada Transilvania: Contractul pentru finantarea subsectiuniiBiharia-Bors a fost transmis Comisiei Europene

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, prin Directia Generala Organismul Intermediar pentru Transport a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a autostrazii Transilvania. continuă pe Adevărul

Contractul pentru Biharia-Bors, parte din autostrada Transilvania, trimis pentru finantare la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta, printr-un comunicat, ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a.

Contractul finantararii unei subsectiuni din Autostrada Transilvania a fost transmis catre Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a anuntat ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a autostrazii Transilvania, proiect evaluat la 193,97 milioane lei.

VIDEO Indivizi agresivi agita arme albe si urla chemandu-si rivalii la confruntare. Totul a fost transmis live pe Facebook

Scene de groaza in Ghimpati, Giurgiu, au fost transmise in direct pe Facebook de o grupare de indivizi agresivi. Acestia au iesit cu arme albe in strada, facand un scandal monstru si provocandu-si rivalii la o confruntare barbateasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )