Libnet.ro
UNICEF

22:15

AutostradaBrasov Bacau: CNAIR a primit trei oferte pentru proiectare. Cand ar putea demara lucrarile

Adevărul Adevărul,
AutostradaBrasov Bacau: CNAIR a primit trei oferte pentru proiectare. Cand ar putea demara lucrarile

Autostrada Brasov Bacau intra in linie dreapta. Au fost depuse trei oferte pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate si Proiectului Tehnic, a informat vineri compania de drumuri. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea centralei Vidraru

Bogdan Badea: Dorim ca, in schimbul sumelor pe care suntem dispusi sa le cheltuim, sa obtinem un nou ciclu de viata, de cel putin 30 de ani, pentru Vidraru Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru, ce presupune lucrari estimate de 82,15 milioane de euro suma la care se adauga TVA), in cadrul procedurii de achizitie prin negociere competitiva care a fost deschisa luni, a anuntat producatorul de energie printr--un comunicat remis Redactiei.

Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea centralei Vidraru

Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru, ce presupune lucrari estimate de 82,15 milioane de euro suma la care se adauga TVA), in cadrul procedurii de achizitie prin negociere competitiva care a fost deschisa ieri, a anuntat producatorul de energie printr--un comunicat remis Redactiei.

A treia oara-i cu noroc. Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea Vidraru

Cinci ofertanti au intrat in cursa pentru retehnologizarea Amenajarii Hidroelectrice Vidraru, a anuntat marti producatorul de energie Hidroelectrica, care scoate la licitatie a treia oara contractul de 82,15 milioane euro, la care se adauga TVA.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )