Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Transporturilor anunta minim 40-maxim o suta de kilometri de autostrada in acest an

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor anunta minim 40-maxim o suta de kilometri de autostrada in acest an

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune ca in acest an si-a propus sa dea in folosinta cel putin 40 de kilometri de autostrada si maximum o suta de km. Acesta sustine ca autoritatile romane nu au datorii catre antreprenorii care au contracte pentru proiectele de infrastructura, insa lucrarile se blocheaza din cauza ca acestia nu platesc subcontractorii. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, obiective pentru 2020: Cel putin 40 de kilometri de autostrada

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus ca are in plan ca in acest an sa dea in folosinta cel putin 40 si cel mult 100 de kilometri de autostrada.

Ministrul Transporturilor sustine ca in 2020 ca se vor finaliza intre 40 km si 100 km de autostrada

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat luni seara, la TVR1, ca se vor construi intre 40 si 100 de kilometri de autostrada pana la finalul anului 2020. Sigur ca ne-am dori sa depasim 100 de kilometri, a spus Bode.

Ministrul Transporturilor: Autostrada Comarnic - Brasov ar putea fi gata peste sase ani. in timpul lucrarilor, drumul pana la munte va dura 17 ore

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, estimeaza la aproximativ sase ani constructia autostrazii Comarnic - Brasov si sustine ca, in perioada lucrarilor, drumul pana la munte pe Valea Prahovei va dura 17 or.

Ministrul Transporturilor explica de ce nu avem autostrazi: Nu banii sunt problema!

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, sustine ca posibili parteneri care vor sa investeasca in proiecte mari de infrastructura in Romania s-au adresat ministerului spunand ca vor sa investeasca in constructia de autostrazi.

Ministrul Culturii anunta ca azi va relua procedura de inscriere a sitului Rosia Montana in Patrimoniul UNESCO

Ministrul Culturii Bogdan Georghiu a anuntat ca Guvernul reia de astazi procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )