Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor estimeaza ca autostrada Comarnic - Brasov ar putea fi gata peste 6 ani. Pana atunci, drumul de la Bucuresti pana la munte va dura 17 ore

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor estimeaza ca autostrada Comarnic - Brasov ar putea fi gata peste 6 ani. Pana atunci, drumul de la Bucuresti pana la munte va dura 17 ore

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune ca autostrada Comarnic - Brasov va fi realizata de catre guvernul liberal, dar construirea acesteia va dura aproximativ sase ani, timp in care, sustine Bode, drumul pana la munte pe Valea Prahovei va dura 17 ore. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Pana demaram lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov mai trec 2 ani de zile

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat joi seara, la postul Realitatea Plus, ca vor trece 2 ani pana la demararea lucrarilor la Autostrada Comarnic-Brasov si 4 ani pana la finalizarea acestora, scrie Mediafax. Pana atunci, solutia este Drumul Judetean 102I.

Adrian Nastase, despre autostrada Comarnic - Brasov: Ramane cum a spus Traian Basescu

Pe ordinea de zi de maine a Guvernului Orban este anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii. Adrian Nastase, fostul premier, s-a referit la aceasta situatie a autostrazii Comarnic Brasov, intr-o declaratie pentruDCNews, in contextul istoriei care se pare ca se repeta.

Anularea parteneriatului public-privat pentru autostrada Comarnic-Brasov

Guvernul se reuneste marti in sedinta, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numara ordonanta de urgenta prin care se vor anula parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Sedinta de guvern. Anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numara ordonanta de urgenta prin care se vor anula parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Autostrada Comarnic - Brasov se realizeaza. Totul, pe fonduri europene

Parteneriatele public-private pentru Comarnic - Brasov si Targu Mures - Iasi vor fi anulate, a anunt.

Ministrul Transporturilor: Guvernul va anula Parteneriatul Public-Privat pentru autostrazile Comarnic - Brasov si A8 Tg. Neamt - Iasi

Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii, a transmis luni ministrul Transporturilor, Lucian Bode, intr-o discutie cu parlamentarii PNL. Despre dilema finantarii autostrazii Unirii, in conditiile in care alocarile europene pe infrastructura ar putea fi mai mici pentru Romania, Bode a spus: Cand vom sti exact care este valoarea acestui obiectiv atunci putem sa discutam cu partenerii nostri din Comisia Europeana.

Ministrul Transporturilor: Parteneriatele public-private pentru Comarnic - Brasov si Autostrada Unirii vor fi anulate

Parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al Autostrazii Unirii vor fi anulate, a declarat luni ministrul Transporturilor, infrastructurii si comunicatiilor, Lucian Bode, in urma discutiilor cu parlamentarii PNL.

Ministrul Transporturilor: Guvernul va anula Parteneriatul Public-Privat pentru autostrazile Comarnic - Brasov si A8 Tg. Mures - Iasi (VIDEO)

Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Lucian.

Guvernul va anula parteneriatul public-privat pentru autostrazile Comarnic-Brasov si Unirii

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Ministrul Transporturilor: Suntem singurul aeroport dintr-o capitala de republica cu acele nenorocite de jetoane pentru parcare

Ministrul Transporturilor a criticat aspru modul in care se desfasoara activitatea si serviciile de care au parte calatorii in Aeroportul Otopeni, el spunand ca in spatele jetoanelor folosite in parcare se afla evaziune fiscala, ca pasagerii nu au carucioare pentru a-si transporta bagajele, iar firmele de handling au miste amarate de autobuze de stai sa cazi din ele. Citeste mai mult: adev. roq4xrac.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )