Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primii kilometri de autostrada din 2020. Cand vor fi dati in trafic

Adevărul Adevărul,
Primii kilometri de autostrada din 2020. Cand vor fi dati in trafic

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, vineri, la Cluj, ca in luna iunie va fi dat in trafic sectorul de 5 km din Autostrada Transilvania dintre Bors si Biharia. continuă pe Adevărul

BANCA CENTRALA A FRANTEI Economia franceza se va redresa, in primul trimestru din 2020

Economia franceza se va redresa in primul trimestru din 2020, dupa declinul de la finalul anului trecut, cand grevele din sectorul transporturilor au redus activitatea, se arata intr-un raport publicat ieri de Banca Centrala a Frantei, transmite Reuters, conform Agerpres. Institutia estimeaza un avans al PIB-ului Frantei de 0,3% in primele trei luni din acest an, comparativ cu trimestrul al patrulea din 2019, cand a doua economie a zonei euro s-a contractat cu 0,1%.

HOROSCOP Casandra 17 - 23 februarie 2020. Taurii vor fi remarcati. Fecioarele vor stabili o legatura speciala cu cineva

HOROSCOP saptamanal 17 - 23 februarie 2020. Iata care sunt previziunile astrele pentru urmatoarea saptamana.

STUDIU: 7 din 10 romani vor ca, in 2020, sa nu se mai ataseze de oameni,branduri, lucruri si locuri de munca

Sapte romani din zece 69%) simt nevoia, din ce in ce mai mult, sa aiba spatiu personal si vor face eforturi, in 2020, sa nu se ataseze emotional de oameni, branduri, lucruri si locuri de munca, conform rezultatelor cuprinse in cea de-a treia editie a studiului national care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor.

Localnicii unei comune din Buzau nu vor spatiu de carantina pentru eventualii bolnavi de coronavirus la ei in localitate si ameninta cu blocarea drumului

Localnicii din Beceni au initiat marti o petitie pe Internet prin care solicita ca Tabara scolara de la Arbanasi sa nu fie o locatie pentru carantina eventualilor bolnavi cu coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )