Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai mari companii telecom fac front comun impotriva Ordonantei 114: Este neconstitutionala!

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari companii telecom fac front comun impotriva Ordonantei 114: Este neconstitutionala!

Cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania avertizeaza ca, daca Guvernul nu elimina amenda speciala de 10% din cifra de afaceri impusa prin Ordonanta 114, ea va fi atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai mari companii farmaceutice din lume. Pe primul loc, o firma americana cu venituri de peste 50 miliarde dolari

Industria farmaceutica la nivel global a crescut foarte mult in ultimii ani, fiind estimata la o valoare de circa 1,11 trilioane de dolari in 2018, iar pana in 2020, aceasta cifra poate ajunge la 1,43 trilioane de dolari, potrivit ProClinical .

Cele mai bune companii platitoare de cash in 2019: 1 miliard de euro se indreapta spre actionarii firmelor listate pe bursa

Un total de 23 de companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor sa distribuie anul acesta dividende in valoare totala de 4,8 miliarde lei, actionarii BRD, Fondul Proprietatea FP) si Banca Transilvania TLV) urmand sa obtina cele mai mari.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

Se schimba modul de calcul a ratelor la credite. Ce banci vor plati cele mai mari taxe pe harnicie

Modul de calcul al indicelui ROBOR, fata de care sunt raportate acum ratele bancare la imprumuturile in lei va fi modificat in intregime. Actul normativ care modifica taxa pe lacomie cuprinsa in OUG 114, ar putea fi adoptat saptamana viitoare de Guvern.

Guvernul, decizie majora in privinta unuia dintre cele mai mari spitale din tara

Guvernul a aprobat proiectul de finantare acordat Spitalului Universitar de Urgenta pentru dotarea blocului operator central. Guvernul a aprobat o HG privind finantarea proiectului de investitii a Spitalului.

Care sunt cele mai des intalnite greseli care se fac in relatie

Ti-ai gasit jumatatea si esti aproape sigur ca toate drumurile duc in cea mai buna directie. Cu toate acestea, se intampla ca deznodamantul nefericit sa fie mai aproape decat crezi. De ce se ajunge in aceasta situatie, cand lucrurile par sa functioneze de minune? Este vorba despre cateva greseli care se fac in relatia de cuplu, care pot duce la despartire.

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt semnificativ mai mari, cu exceptia masinilor cu capacitate mare

ASF a afisat miercuri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, acestea fiind semnificativ mai mari decat cele stabilite in luna octombrie 2018. Spre exemplu, soferii cu varste intre 31-40 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de 1401-1600 cmc au platit in a doua jumatate a anului trecut o prima medie RCA de 625 de lei, cu 13% mai putin decat tariful de referinta care era pana acum 716 lei. Noul tarif de referinta anuntat azi de ASF a crescut la 908 lei.

OECD: Oamenii vor taxe mai mari pentru bogati si sisteme de asistenta sociala mai bune

Majoritatea locuitorilor tarilor bogate vor ca persoanele instarite sa plateasca taxe mai mari si solicita de asemenea mai multe ajutoare sociale din partea guvernelor, in special pentru pensii si sanatate, arata rezultatele unui sondaj publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) .

Atac cibernetic in derulare impotriva unuia dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, Norsk Hydro

Unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume si-a trecut instalatiile de topire pe modul manual, din cauza unui atac cibernetic, scrie BBC.

Aparitiile de pe covorul rosu al galei Gopo 2019: Jojo si Monica Barladeanu, unele dintre cele mai frumoase tinute FOTO

Actritele au intors privirile cu tinutele pe care le-au ales pentru a defila pe covorul rosu al celei de-a XIII-a editie a Premiilor Gopo, care a avut loc, marti seara, 19 martie 2019, la Teatrul National Bucuresti. Jojo 37 de ani) si Monica Barladeanu 40 de ani) au avut unele dintre cele mai provocatoare aparitii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )