Libnet.ro
UNICEF

22:30

Comisia Europeana avertizeaza ca Romania nu si-a indeplinit obligatii privind transportul rutier

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana avertizeaza ca Romania nu si-a indeplinit obligatii privind transportul rutier

Comisia Europeana a solicitat joi Romaniei si altor 15 state membre sa actualizeze conexiunea intre registrele lor electronice nationale cu transportatorii rutieri si noua versiune a Registrului european al intreprinderilor de transport rutier. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana avertizeaza Romania, Polonia si Portugalia ca nu asigura arii naturale protejate

Comisia Europeana a decis astazi, 25 iulie, sa trimita o scrisoare de punere in intarziere Romaniei, Poloniei si Portugaliei pe motiv ca aceste tari nu asigura protectia adecvata a habitatelor si speciilor de interes la nivelul UE prin desemnarea de arii naturale protejate.

Comisia Europeana a avertizat Romania in legatura cu neindeplinirea obligatiilor privind numarul de urgenta 112

Comisia Europeana CE) a anuntat, joi, ca lanseaza proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva mai multor state membre, inclusiv Romaniei, in ceea ce priveste numarul de urgenta 112, geoblocarea nejustificata si normele de securitate cibernetica la nivelul UE.

Comisia Europeana da in judecata Ungaria din cauza legii privind asistarea azilantilor

Uniunea Europeana da in judecata Ungaria pentru legea care incrimineaza persoanele care ofera ajutor azilantilor, acesta fiind doar unul dintre episoadele bataliei dintre Bruxelles si Budapesta pe tema migratiei, a drepturilor omului si a democratiei, relateaza Reuters.

Comisia Europeana lanseaza 3 proceduri de sanctionare a Romaniei pentru `esecul sistemic` in combaterea poluarii: Dezastrul este pastorit de protejata lui Tariceanu de la Mediu, Gratiela Gavrilescu (VIDEO)

Romania este din nou pusa la colt de Uniunea Europeana pentru incapacitatea Guvernului de la Bucuresti. Comisia Europeana a lansat trei proceduri de infringement pentru nerespectarea angajamentelor asumate pentru.

Comisia Europeana cere Romaniei sa puna in aplicare normele UE privind combaterea abuzului sexual asupra copiilor

Comisia Europeana CE) a decis joi sa trimita scrisori de punere in intarziere Romaniei, Bulgariei, Germaniei, Lituaniei, Maltei, Slovaciei si Suediei pentru faptul ca nu au pus in aplicare normele UE privind combaterea abuzului sexual asupra copiilor, a exploatarii sexuale a copiilor si a pornografiei infantile Directiva 201193UE), se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a deschis 11 proceduri judiciare impotriva Romaniei, pentru ca nu si-a indeplinit obligatiile din mai multe domenii

Comisia Europeana a initiat, joi, mai multe proceduri judiciare impotriva Romaniei, pentru ca tara noastra nu si-a indeplinit obligatiile impuse de apartenenta la UE. Procedurile judiciare deschise impotri.

Comisia Europeana: Romania nu si-a aliniat legislatia in domeniul asigurarilor auto la normele UE

Comisia Europeana a solicitat joi Romaniei sa isi alinieze legislatia privind asigurarea de raspundere civila auto la normele Uniunii Europene.

Comisia Europeana, nou avertisment pentru Austria privind indexarea alocatiilor copiilor strainilor. Printre cei afectati sunt si romanii

Comisia Europeana a decis joi sa transmita Austriei un aviz motivat, din cauza incompatibilitatii legislatiei sale privind indexarea prestatiilor familiale si a creditelor fiscale acordate familiilor cu normele UE. Printre cei afectati sunt si romanii care lucreaza in Austria.

Comisia Europeana cere Romaniei sa isi alinieze legislatia in domeniul asigurarilor auto la normele UE

Comisia Europeana CE) a anuntat, joi, ca a decis sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru ca nu si-a aliniat legislatia privind asigurarea de raspundere civila auto la normele UE.

Romania, dezastru la combaterea poluarii. Trei domenii in care Comisia Europeana ne sanctioneaza

Comisia Europeana a lansat joi trei proceduri de sanctionare impotriva Romaniei care au legatura cu faptul ca tara noastra nu este capabila sa combata poluarea. Tara noastra a raspuns ca a luat act de notificari si ca va continua si intensifica eforturile pentru solutionarea urgenta a acestor spete.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )