Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia Europeana: Romania, sursa de dezastre maritime la exportul cu animale vii

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Romania, sursa de dezastre maritime la exportul cu animale vii

Comisia Europeana a publicat astazi raportul final de audit privind exportul cu animale vii din portul Midia, Romania. Raportul avertizeaza ca vapoarele autorizate in Romania expun animalele la riscuri deosebite pe durata calatoriei spre tari terte. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana aproba masurile propuse de Romania pentru combaterea COVID-19 De anul viitor vom avea un program de 4,5 miliarde de euro din fonduri UE pentru sanatate

Toate masurile propuse de Ministerul Fondurilor Europene au fost aprobate de catre Comisia Europeana, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Din anul 2021 va exista pentru prima oara un Program Operational dedicat exclusiv sanatatii, cu un buget de aproximativ 4,5 miliarde de euro.

Comisia Europeana acorda finantare complementara beneficiarilor de granturi CEC pentru a stimula inovarea

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca 55 de beneficiari ai Consiliului European pentru Cercetare CEC) au primit granturi CEC pentru validarea conceptului, pentru a analiza potentialul comercial sau societal al rezultatelor cercetarilor lor, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana anunta masuri exceptionale de sprijin pentru sectorul agroalimentar

Comisia Europeana a propus vineri noi masuri exceptionale pentru a oferi mai mult sprijin pietelor agricole si alimentare cel mai afectate de efectele pandemiei de coronavirus COVID-19), printre acestea aflandu-se ajutoarele pentru depozitarea privata, informeaza un comunicat publicat de Executivul comunitar.

Comisia Europeana lanseaza GHIDUL pentru revenirea in siguranta la locul de munca

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca EU-OSHA) a publicat vineri un ghid privind intoarcerea la serviciu, se arata intr-un comunicat publicat de Comisia Europeana. Ghidul vine in.

Comisia Europeana prezinta ghidul pentru intoarcerea la locul de munca in conditii de siguranta

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca EU-OSHA) a publicat astazi un ghid privind intoarcerea la serviciu, in conditiile in care angajatorii se intreaba cum se pot garanta sanatatea si siguranta lucratorilor atunci cand se intorc la locul de munca, se arata intr-un comunicat publicat joi de Comisia Europeana.

SIEGFRIED MURESAN: Comisia Europeana trebuie sa vina cu o noua propunere de Buget Multianual al UE

Comisia Europeana trebuie sa vina rapid cu o noua propunere de Buget Multianual al Uniunii Europene 2021 - 2027, este concluzia la care a ajuns deputatul european Siegfried Muresan PNLPPE) dupa videoconferinta Consiliului European de joi seara.

Comisia Europeana, insarcinata sa gaseasca un plan de relansare economica post-coronavirus

Cei 27 de lideri ai Uniunii Europene au insarcinat Comisia Europeana CE) sa pregateasca un plan de iesire din criza, amanand deciziile dificile cu privire la solidaritate, reclamate de tarile din sudul Europei celor din Nord, relateaza AFP.

Comisia Europeana gazduieste incepand de vineri un hackaton paneuropean pentru a dezvolta solutii inovatoare de combatere a epidemiei de coronavirus

Comisia Europeana va gazdui, incepand de vineri si pe tot parcursul weekendului, evenimentul paneuropean EUvsVirus Hackathon, ce are drept scop dezvoltarea de solutii inovatoare menite sa combata epidemia de coronavirus. Peste 600 de romani inscrisi la hackathonul paneuropean de inovare anti-coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )