Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elvetia avertizeaza companiile afectate: Nu va asteptati la bani aruncati din elicopter

Hotnews Hotnews,
 Elvetia avertizeaza companiile afectate: Nu va asteptati la bani aruncati din elicopter

Guvernul Elvetiei lucreaza la sprijinirea directa a companiilor afectate de scaderea cererii, in urma epidemiei de coronavirus Covid-19), dar nu va adopta un program amplu de stimulare, a afirmat Marie-Gabrielle Ineichen-Fleisch, directorul Secretariatului de Stat pentru Afaceri Economice SECO), la postul de televiziune SRF, transmite Reuters, citat de Agerpres. Pentru noi este important sa nu avem niciun fel de bani aruncati din elicopter, subventii sau un program economic care sa functioneze pe termen lung si nu pe termen scurt, a explicat oficialul elvetian. continuă pe Hotnews

AGENTIILE DE PRESA: Guvernul Elvetiei avertizeaza companiile afectate

Guvernul Elvetiei lucreaza la sprijinirea directa a companiilor afectate de scaderea cererii, in urma epidemiei de coronavirus Covid-19), dar nu va adopta un program amplu de stimulare, a afirmat Marie-Gabrielle Ineichen-Fleisch, directorul Secretariatului de Stat pentru Afaceri Economice SECO), la postul de televiziune SRF, transmite Reuters.

Lavinia Pirva castiga bani frumosi din meseria ei. Cu ce se ocupa sotia lui Stefan Banica

Lavinia Pirva e si mamica, si antreprenor si pare ca le impaca pe amandoua genial! Ea a pus pe picioare un proiect educational de care e foarte mandra si de care, de altfel, putini stiu. Scoala de dans pentru pitici Lavinia a infiintat o scoala de dans si alte arte de care se ocupa cu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )