Libnet.ro
UNICEF

21:32

Financial report: UE trebuie sa ajute regiunile cel mai greu lovite de costul inverzirii. Macron si-a luat riscul de impopularitate si isi asuma afirmatiile despre NATO. UE, unda verde pentru Legea Bugetara, dar avertizeaza Italia

Hotnews Hotnews,
 Financial report: UE trebuie sa ajute regiunile cel mai greu lovite de costul inverzirii. Macron si-a luat riscul de impopularitate si isi asuma afirmatiile despre NATO. UE, unda verde pentru Legea Bugetara, dar avertizeaza Italia

The Financial Times: UE trebuie sa ajute regiunile cel mai greu lovite de costul inverzirii, avertizeaza seful BEI * La Libre Belgique: Si-a luat riscul de impopularitate si isi asuma acest lucru: afirmatiile lui Macron au socat NATO * La Repubblica: UE, unda verde pentru Legea Bugetara, dar avertizeaza Italia: Risca sa nu respecte Pactul de Stabilitate. continuă pe Hotnews

Noul Start-Up Nation: Editia a treia va fi lansata in trimestrul I 2020, cel mai probabil (minister)

Un nou program de finantare pentru mici afaceri Start-Up Nation ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in primele 3 luni ale anului 2020, iar pentru aceasta trebuie parcursi 5 pasi institutionali, a informat, marti, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, la solicitarea StartupCafe. ro.

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

Simona Patruleasa povesteste cel mai crunt moment al vietii sale

De obicei genul de vedeta discreta atunci cand vine vorba despre viata ei personala, Simona Patruleasa si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre cel mai crunt moment prin care a trecut vreodata.

HOROSCOP final de saptamana. Se vindeca ranile care dor cel mai tare - TAURII realizeaza ceva incredibil

Finalul de sapamanaaduce vindecare pentru zodiile care au suferit cel mai tare in ultima perioada. HOROSCOP BERBEC - Iesi din cochilia ta si respira aer proaspat. Necunoscutul iti striga numele si.

Tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Clasamentul este surprinzator!

Quality of Nationality Index QNI) a intocmit un clasament al tarilor cu cel mai bun nivel de trai din lume, dupa un scor obtinut in functie de anumiti factori interni si externi cum ar fi puterea economica, op.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de substante ilegale pe luna a foast desfiintat de politia rusa. Substantele ilegale erau produse intr-o veche ferma si.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )