LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Financial review Prima pagina a presei straine: Secretele indreptarului populist. Criza Boeing-un exemplu de esec de PR Avertismentele Bancii Angliei. De ce in tarile fericite exista mai multi sinucigasi decat in Italia si Grecia?
 • Financial Times: Secretele indreptarului populist 9679; Banca Angliei avertizeaza asupra riscului de contractie a pietei muncii 9679; Les Echos: Banca Frantei a revizuit in scadere prognoza de crestere pentru 2019 9679; Handelsblatt: Criza Boeing este un exemplu de esec de PR 9679; IlSole24Ore: De ce in tarile bogate si fericite exista mai...
  Hotnews.ro Actualitate - 15 Mar 2019, 04:46

  Citeste articolul complet:
  Financial review Prima pagina a presei straine: Secretele indreptarului populist. Criza Boeing-un exemplu de esec de PR Avertismentele Bancii Angliei. De ce in tarile fericite exista mai multi sinucigasi decat in Italia si Grecia?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.437 sec.