Libnet.ro
UNICEF

16:45

FMI AVERTIZEAZA: Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI AVERTIZEAZA: Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat in tara noastra

Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat in Romania, deficitul de cont curent si cel fiscal s-au adancit, presiunile inflationiste sunt din nou in crestere, in timp ce masurile economice ale OUG 114 vor avea, probabil, efecte negative asupra dezvoltarii economice. continuă pe Ziarul Bursa

FMI AVERTIZEAZA: Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat in tara noastra

Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat in Romania, deficitul de cont curent si cel fiscal s-au adancit, presiunile inflationiste sunt din nou in crestere, in timp ce masurile economice ale OUG 114 vor avea, probabil, efecte negative asupra dezvoltarii economice.

Raportul FMI privind Romania: Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat

Dezechilibrele macroeconomice s-au accentuat in Romania, deficitul de cont curent si cel fiscal s-au adancit, presiunile inflationiste sunt din nou in crestere iar daca politicile nu-si vor putea schimba.

ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA : Turistii au cheltuit 288 milioane euro pe terapii balneare

Peste 1,8 milioane de turisti au cheltuit in jur de 288 de milioane de euro, in acest an, pe tratamente si terapii balneare in statiunile de profil din tara noastra.

Ford limiteaza vanzarile lui Edge in 7 tari europene, inclusiv Romania: doar 27 unitati inmatriculate in tara noastra in primele 4 luni

Ford Edge va ramane disponibil in numai 7 tari europene, printre care si Romania, in ciuda faptului ca SUV-ul a inregistrat doar 27 de unitati inmatriculate in tara noastra in primele patru luni ale anului.

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

Papa Francisc mi-a semnat tricoul Echipei Nationale a Romaniei - Suveranul Pontif a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in tara noastra (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. La ceremonie a fost prezenta si o delegatie din tara noastra. Printre acestia.

STUDIU REVOLUT: Aproape 50% dintre tinerii din tara noastra economisesc constant

Doar 6% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc folosind actiuni, obligatiuni si fonduri mutuale, potrivit Revolut Circa jumatate 47,57%) dintre tinerii din tara noastra cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc in mod constant, in timp ce 17,11% nu reusesc deloc sa puna bani deoparte, arata un studiu realizat de Revolut pe un esantion de 11. 000 de respondenti din diferite tari europene, dintre care 3. 000 de romani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )