Libnet.ro
UNICEF

11:15

JOHAN MEYER (FONDUL PROPRIETATEA), DESPRE ORDINUL 10 AL ANRE: Hidroelectrica risca sa piarda pana la un miliard de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOHAN MEYER (FONDUL PROPRIETATEA), DESPRE ORDINUL 10 AL ANRE: Hidroelectrica risca sa piarda pana la un miliard de lei

Fondul Proprietatea avertizeaza asupra consecintelor deosebit de grave pentru profitabilitatea Hidroelectrica si performanta generala a companiei care vor rezulta direct din implementarea Ordinului ANRE nr. 102019 Ordinul 10) cu privire la metodologia de stabilire a preturilor si cantitatilor de energie electrica vandute de producatori pe baza de contracte reglementate, emis de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE). continuă pe Ziarul Bursa

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Hidroelectrica risca sa piarda pana la un miliard de lei

Fondul Proprietatea avertizeaza asupra consecintelor deosebit de grave pentru profitabilitatea Hidroelectrica si performanta generala a companiei care vor rezulta direct din implementarea Ordinului ANRE nr. 102019 Ordinul 10) cu privire la metodologia de stabilire a preturilor si cantitatilor de energie electrica vandute de producatori pe baza de contracte reglementate, emis de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE).

Fondul Proprietatea: Hidroelectrica ar putea pierde un miliard de lei. Trei riscuri grave la care trebuie sa faca fata

Fondul Proprietatea avertizeaza asupra consecintelor deosebit de grave pentru profitabilitatea Hidroelectrica si performanta generala a companiei care vor rezulta direct din implementarea Ordinului ANRE nr. 102019 Ordinul 10) cu privire la metodologia de stabilire a preturilor si cantitatilor de energie electrica vandute de producatori pe baza de contracte reglementate, emis de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE), se arata intr-un comunicat de presa. Potrivit, Ordinului 10, Hidroelectrica, cea mai profitabila companie cu capital de stat, va purta povara pietei de energie reglementate, asadar fiind pedepsita pentru cresterea eficientei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )