Libnet.ro
UNICEF

17:45

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Hidroelectrica risca sa piarda pana la un miliard de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Hidroelectrica risca sa piarda pana la un miliard de lei

Fondul Proprietatea avertizeaza asupra consecintelor deosebit de grave pentru profitabilitatea Hidroelectrica si performanta generala a companiei care vor rezulta direct din implementarea Ordinului ANRE nr. 102019 Ordinul 10) cu privire la metodologia de stabilire a preturilor si cantitatilor de energie electrica vandute de producatori pe baza de contracte reglementate, emis de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE). continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta 114 continua sa faca ravagii. Hidroelectrica risca sa piarda un miliard de lei

Fondul Proprietatea acuza ca Ordonanta 114 continua sa faca ravagii pe piata de energie din Romania, iar Hidroelectrica, cea mai profitabila companie cu capital de stat, risca sa piarda pana la un miliard de lei.

JOHAN MEYER (FONDUL PROPRIETATEA), DESPRE ORDINUL 10 AL ANRE: Hidroelectrica risca sa piarda pana la un miliard de lei

Fondul Proprietatea avertizeaza asupra consecintelor deosebit de grave pentru profitabilitatea Hidroelectrica si performanta generala a companiei care vor rezulta direct din implementarea Ordinului ANRE nr. 102019 Ordinul 10) cu privire la metodologia de stabilire a preturilor si cantitatilor de energie electrica vandute de producatori pe baza de contracte reglementate, emis de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE).

OUG 114 continua sa faca ravagii: Hidroelectrica risca sa piarda un miliard de lei

Fondul Proprietatea acuza ca Ordonanta de Urgenta 114 continua sa faca ravagii pe piata de energie din Romania, iar Hidroelectrica, cea mai profitabila companie cu capital de stat, risca sa piarda pana la.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )