Libnet.ro
UNICEF

07:16

Jumatate din forta de munca a lumii, in pericol din cauza pandemiei. Economist: Urmatoarele sase luni se anunta sumbre

Antena3 Antena3,
Jumatate din forta de munca a lumii, in pericol din cauza pandemiei. Economist: Urmatoarele sase luni se anunta sumbre

Aproximativ 1,6 miliarde de oameni ar putea ramane fara locuri de munca la nivel mondial, avertizeaza Organizatia Mondiala a Muncii OMM). Este vorba de jumatate din forta de munca a omenirii. continuă pe Antena3

ONU: Jumatate din muncitorii lumii risca sa ramana fara slujbe din cauza pandemiei. 1,6 miliarde de oameni, loviti economic de COVID-19

Anunt ingrijorator de la Organizatiei Internationale a Muncii OIM): aproape jumatate din forta de munca globala, 1,6 miliarde de oameni, sunt in pericol iminent de a ramane fara mijloace de trai din ca.

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent din cauza pandemiei

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coronavirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo, citate de CNBC.

Pandemia te-ar putea face somer. Organizatia Mondiala a Muncii: 1,6 miliarde de oameni ar putea ramane fara locuri de munca

Organizatia Mondiala a Muncii estimeaza ca jumatate din forta de munca a omenirii ar putea ajunge in somaj in perioada urmatoare. Vorbim de 1,6 miliarde de oameni.

Statul New York anuleaza alegerile prezidentiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidentiale primare, care fusesera deja amanate de la sfarsitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza ingrijorarilor ca scrutinul ar fi un risc inutil in timpul pandemiei de coronavirus.

Franta si Spania, afectate de scaderea activitatii economice, din cauza pandemiei de coronavirus

Franta si Spania au raportat un declin economic semnificativ in primul trimestru din 2020, ca rezultat al restrictiilor impuse pentru a opri raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit DPA si Reuters.

Oraselul de poveste, pustiu din cauza pandemiei: oamenii doar viseaza la invazia turistilor

Imaginea de mai sus nu este o fantezie realizata in Photoshop, ci un orasel care traia aproape exclusiv din turism, iar acum este parasit. Hallstatt este o localitate din Austria cu doar 780.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )