Libnet.ro
UNICEF

06:30

Magistratii tin cu dintii de pensiile speciale: Nu s-a facut nicio analiza. Oare vor ordonanta de urgenta?

Adevărul Adevărul,
Magistratii tin cu dintii de pensiile speciale: Nu s-a facut nicio analiza. Oare vor ordonanta de urgenta?

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) si Asociatia Procurorilor din Romania APR) avertizeaza, vineri, ca taierea pensiilor magistratilor anuntata de ministrul de Finante nu are la baza nicio analiza, precizand ca pensiile sunt un drept al magistratilor, nu un privilegiu. continuă pe Adevărul

Impozit de 90% pentru pensiile speciale! Cum arata documentul PSD care taie din banii pentru indemnizatii de lux

Se anunta schimbari pentru pensiile de lux. Acestea ar putea fi impozitate cu nu mai putin de 90%. Cum arata documentul PSD care taie din banii marilor pedanti? Impozit de 90% pentru pensiile speciale Un proiect de act normativ inregistrat deja la Senat propune impozitarea pensiilor mari, nu doar a celor speciale, cu 90% peste .

EUGEN TOMAC: PSD sa demonstreze ca are curaj sa le elimine pensiile speciale

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca PSD ar trebui sa dea dovada de curaj si sa elimine pensiile speciale, in loc de un joc ieftin de imagine lansat de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, privind impozitarea suplimentara a pensiilor mari.

Dan Barna, despre pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, afirma, referitor la pensiile speciale, ca ceea ce face PSD acum - ca incea.

Barna, despre pensiile speciale: Ce face acum PSD e un lucru care contribuie la repararea unei nedreptati sistemice. Nu e de laudat pentru ca ei o fac din disperare

Liderul USR, Dan Barna, afirma, referitor la pensiile speciale, ca ceea ce face PSD acum - ca incearca sa mai puna un plafon, sa mai faca o impozitare - contribuie la repararea unei nedreptati sistemice. Nu e de laudat pentru ca ei o fac din disperare, nu o fac ca parte a unei politici publice asumate, considera el.

Teodorovici anunta taxa de solidaritate pentru pensiile speciale de peste 10.000 de lei

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca s-a convenit de principiu sa se impoziteze pensiile speciale mai mari de 10. 000 de lei, dar si sa se limiteze numarul de calatorii gratuite cu trenul de care beneficiaza studentii din Romania. Forma finala a masurilor va fi stabilita inainte de rectificarea bugetara. Teodorovici sustine ca aceste masuri nu se iau din lipsa de bani.

Pensiile speciale au crescut in iunie: Magistratii primesc cate 18.225 lei. Cat scoate din buzunar fiecare roman pentru privilegiati

Numarul beneficiarilor de pensii speciale a crescut in iunie, fata de luna mai, ajungand la 9. 312, fata de 9. 303, cat erau in luna mai, cresteri fiind inregistrate si din punct de vedere al sumelor: Pensiile magistratilor au ajuns la 18. 225 lei, de la 18. 180 lei in luna mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )