Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania este PARASITA. Mugur Isarescu AVERTIZEAZA: Unu din patru romani pleaca din tara

B1 B1,
 Romania este PARASITA. Mugur Isarescu AVERTIZEAZA: Unu din patru romani pleaca din tara

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, avertizeaza ca Romania este parasita. Acesta sustine ca unudin patru romani apti de munca este plecat sa lucreze in strainatate. Mugur Isarescu considera ca. continuă pe B1

Mugur Isarescu avertizeaza: Preturile vor exploda din nou! O sa fie mare taraboi

Preturile vor exploda din nou in aceasta luna, atrage atentia guvernatorul BNR. Mugur Isarescu sustine insa ca rata inflatiei, indicatorul care arata cat de mult s-au scumpit bunurile si serviciile pe.

MUGUR ISARESCU: BNR isi va indeplini mandatele pentru acest an

Guvernator BNR: Progresele realizate de societatea romaneasca sunt remarcabile, dar mai avem o buna bucata de drum inainte de a reusi o deplina integrare in circuitul de valori europene * Liviu Voinea: in ultimii 15 ani, unul din patru romani apti de munca au plecat sa munceasca in strainatate Banca Nationala a Romaniei BNR) isi va indeplini cele doua mandate pentru anul acesta, respectiv asigurarea stabilitatii preturilor si stabilitatii financiare, in conditiile in care inflatia va intra in marja de fluctuatie, de 2,5%, plus/minus un procent, a declarat, ieri, Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in ocazia prezentarii Raportului semes-trial asupra stabilitatii financiare.

Tariceanu ataca Bruxelles-ul: Romania este considerata copilul bun la toate al Europei, dar doleantele noastre par sa nu fie ascultate

Pactul ONU privind migratia nu este tocmai pe placul sefului Senatului. Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca Romania este considerata copilul bun la toate, dar doleantele de la Bucuresti nu sunt as.

PROFETIE infricosatoare despre Romania! Este clar ca ne asteapta VREMURI GRELE! / Sa ne rugam

Maria Ghiorghiu, femeia care ar fi prezis tragedia din clubul Colectiv, a facut o noua previziune infricosatoare despre Romania. Ea a scris pe blogul personal despre faptul ca o zona intreaga din.

O localitate din Romania a fost declarata cea mai poluata din Europa

Romania este o tara poluata, unde chiar si localitatile mici sunt afectate. O situatie dramatica a fost in localitatea Blejoi din Prahova, in ziua de 4 decembrie. Potrivit Worlds Air Pollution, la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )