Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialistii avertizeaza ca ne asteapta o criza economica mai grava decat cea din 2008

Antena3 Antena3,
Specialistii avertizeaza ca ne asteapta o criza economica mai grava decat cea din 2008

Pandemia de coronavirus a facut ca multe companii sa isi inchida temporar activitatea, scrie cotidianul Jurnalul. continuă pe Antena3

AGENTIILE DE PRESA: Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune, sustine ministrul Economiei

Franta va inregistra in 2020 cea mai grava recesiune economica de la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial, a declarat luni ministrul Economiei, Bruno Le Maire, cu prilejul unei audieri de catre comisia pentru Afaceri economice din Senat, transmite AFP.

Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune de dupa 1945

Franta va inregistra in 2020 cea mai grava recesiune economica de la sfarsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial, a declarat luni ministrul Economiei, Bruno Le Maire, cu prilejul unei audieri de catre Comisia pentru Afaceri economice din Senat, transmite AFP.

Sindicat, despre somajul tehnic la bugetari: Salariile vor scadea cu 35 - 50%, pentru ca la buget sunt mult mai mari decat in privat

Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa a declarat pentru Agerpres ca salariile bugetarilor vor fi mult mai afectate decat ale celor din mediul privat pentru ca sunt mult mai mari.

Studiu: Covi-19 se transmite de doua ori mai rapid decat se presupunea. O persoana infecteaza alte 5,7 .Rusia, pregatita sa testeze vaccinuri pe oameni incepand din iunie

Noul coronavirus adus din China se raspandeste mult mai rapid decat se credea pana acum. O spune o echipa de cercetatori din Statele Unite, sugerand ca doar vaccinul sau imunitatea puternica va pune capat pandemiei. Rusia a anuntat ca este pregatita sa testeze vaccinuri pe oameni incepand din iunie.

25% din cei infectati sunt salariati din sanatate. Rata de infectare in randul lor este 20 de ori mai mare decat cea a restului cetatenilor

25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara. Potrivit sindicatului, rata de infectare in randul lor este de 20 de ori mai mare decat cea din randul restului populatiei.

OMC: Caderea comertului global, mai grava decat in criza din 2008

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) prezice o cadere severa a comertului international in acest an, intre 13% si 32%, conform unui nou raport, citat de BBC. Organizatia spune ca impactul asupra comertului ar putea depasi incetinirea cauzata de criza financiara in urma cu doar un deceniu.

Sefa FMI:Criza Covid-19, cea mai grava criza de la Marea Depresiunedin 1929

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI) Kristalina Georgieva preconizeaza ca o recesiune mondiala va afecta 170 de tari in 2020, una dintre cele mai grave consecinte economice de la Marea Depresiune din 1929 ale acestei crize fara pereche provocata de noul coronavirus.

Sefa FMI: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929

Pandemia de coronavirus impune o criza economica, sustine directoarea FMI.

Cine sunt oamenii care pun diagnosticul de coronavirus si ce anomalie ii afecteaza pe toti: Asistentul medical are salariu mai mare decat noi, e o aberatie

Personalul din laboratoarele medicale - biologi, biochimisti si chimisti - sunt oameni-cheie in aceasta perioada, in care se vorbeste foarte mult despre medicii din spitale. Chiar daca mai putin vizibili, ei sunt cei care prelucreaza in laboratoare testele pentru coronavirus si, practic, pun diagnosticul de infectare. Pandemia de coronavirus a prins Romania cu personal de laborator insuficient. in plus, biologii, biochimistii si chimistii se lupta de 2 ani, fara succes, sa repare o nedreptate din legea salarizarii, care a dublat sau chiar triplat salariile medicilor si asistentilor medicali, acum 2 ani. Ei au fost pur si simplu uitati. Si asa au ramas si acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )