Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Amsterdam si Paris printre primele destinatii

Hotnews Hotnews,
 Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Amsterdam si Paris printre primele destinatii

Compania nationala de stat Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Prima destinatie spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar in urmatoarele zile vor fi zboruri si spre Atena, Paris si Frankfurt, potrivit Mediafax. Adina Valean, comisarul european pentru transporturi a afirmat ca sunt necesareniste masuri de distantare sociala pentru a relua zborurile, insa nu au fost inca alcatuite. CEO-ul companiei Ryanair spune ca firma nu va zbura daca va trebui sa lase gol scaunul din mijlocDistantarea sociala va face sa se incheie era zborurilor ieftine, avertizeaza industria aviatica. continuă pe Hotnews

TAROM reia zborurile incepand cu data de 2 mai. Care sunt primele destinatii

Compania nationala TAROM anunta ca va relua zborurile incepand cu 2 mai. Prima destinatie de zbor este Amsterdam, iar in urmatoarele zile vor fi efectuate curse si spre Atena, Paris si Frankfurt, transmite di.

Tarom isi reia zborurile inainte de ridicarea situatiei de urgenta. Care sunt destinatiile

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca va relua zborurile incepand cu data de 2 mai, cu aproape doua spotamani inainte de o posibila ridicare a situatiei de urgenta care impune restrictii de circulatie in Romania.

Si Blue Air isi reia zborurile. Lista destinatiilor programate

Compania low-cost a reintrodus in sistemul de rezervari zboruri din Romania catre mai multe orase din Romania si Europa, acestea vor fi operate de la jumatatea lunii mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )