Libnet.ro
UNICEF

16:15

Toyota avertizeaza ca s-ar putea retrage din Marea Britanie, in cazul unui Brexit fara acord

Adevărul Adevărul,
Toyota avertizeaza ca s-ar putea retrage din Marea Britanie, in cazul unui Brexit fara acord

Toyota Motor Corp. a avertizat ca ar putea inceta productia de masini in Marea Britanie, in cazul in care nu va exista un acord cu Uniunea Europeana in privinta Brexitului, alaturandu-se altor producatori de automobile care pub sub semnul intrebarii operatiunile lor pe insula din cauza impasului in care se afla negocierile, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Alerta cu bomba la doua universitati din Marea Britanie!Mii de studenti au fost evacuati - VIDEO

Universitatile din Glasgow si Essex, din Marea Britanie, au fost evacuate, miercuri, dupa ce au fost gasite mai multe colete suspecte. in conformitate cu recomandarile politiei din Scotia, o serie.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

BMW ar putea muta productia de MINI din Marea Britanie, dar si o parte din productia de motoare, in cazul unui Brexit fara acord

BMW Group ar putea muta productia de MINI din Regatul Unit in alta tara, dar si o parte din productia de motoare, in cazul unui Brexit dur, a spus un membru al board-ului companiei, citat de Reuters si Sky News. Decizia este inca departe, dar tot mai multe companii sunt ingrijorate de faptul ca Marea Britanie pare sa iasa din UE intr-un mod cu totul haotic.

Politia evacueaza doua universitati din Marea Britanie din cauza unor pachete suspecte

Politia a evacuat doua universitati din Marea Britanie, miercuri, din cauza unor pachete suspecte, la o zi dupa ce pachete cu dispozitive explozive au fost trimise la trei locatii din Londra, scrie Reuters.

Ce pedeapsa a primit romanul din Marea Britanie care a distrus case in valoare de 4 milioane de lire sterline cu un excavator

Un constructor roman din Marea Britanie, care s-a filmat in timp ce distrugea cinci case pentru varstnici recent construite a fost condamnat la patru ani de inchisoare, scrie Huffington Post.

IN TARA NOASTRA SI IN MAREA BRITANIE: Facebook a inchis conturi false care propagau ura

Facebook a anuntat, astazi, ca a inchis 137 de pagini, grupuri si conturi Instagram din Marea Britanie si alte 31 din tara noastra.

Andy Murray nu se mai retrage din tenis: As putea sa fiu din nou in TOP 50, TOP 100

Andy Murray a revenit asupra deciziei de a se retrage din tenis din cauza problemelor de sanatate. Sportivul din Marea Britanie a facut anuntul dupa operatia la sold.

Marea Britanie: Politia si partidele ar fi protejat politicieni de acuzatii de abuzuri sexuale asupra minorilor

Politia si partidele politice din Marea Britanie ar fi incercat sa protejeze persoane cu functii inalte acuzate de agresiuni sexuale asupra copiilor, sustine Brian Altman, un procuror responsabil cu o ancheta.

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au scazut cu aproape 4% in februarie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat o crestere de 1,4% in februarie, pe fondul majorarii cererii pentru masini alimentate pe benzina si combustibili alternativi, transmite Reuters.

Marea Britanie, SUB TEROARE! Doua cladiri EVACUATE. Sute de oameni, in PERICOL

Teroare in Marea Britanie! Este a treia zi consecutiva de alerte de securitate. Joi au fost vizate cladirea Halifax din Edinburgh si campusul din Dumfries al Universitatii din Glasgow. Echipele pirotehni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )