Libnet.ro
UNICEF

11:15

Deutsche Bank are cele mai mari pierderi trimestriale din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deutsche Bank are cele mai mari pierderi trimestriale din ultimii patru ani

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, a inregistrat, in intervalul aprilie-iunie 2019, cea mai mare pierdere trimestriala din ultimii patru ani, pe fondul costurilor generate de planul de restructurare. continuă pe Ziarul Bursa

Cuc: Autostrada Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat marti ca introducerea autostrazii Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare, iar impactul nu va fi unul mare, intrucat platile se vor face pe masura ce lucrarile vor avansa.

Filmul cu cele mai mari incasari din istorie: a depasit Avatar,campion al box office-ului timp de zece ani VIDEO

O productie Disney-Marvel a generat incasari de aproximativ trei miliarde de dolari, la nivel global, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istorie, potrivit boxofficemojo. com.

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

Avatar nu mai este filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografului: Cine a detronat pelicula lui James Cameron

Avengers: Endgame, filmul cu supereroi regizat de fratii Joe si Anthony Russo care a avut un buget de 500 de milioane de dolari, a devenit duminica pelicula cu cele mai mari incasari din istoria.

Cheltuielile romanilor cu mancarea sunt cele mai mari din Uniunea Europeana

In Romania, ponderea alimentelor si a bauturilor nealcoolice in totalul cheltuielilor este de 28%, fiiind cea mai mare din Uniunea Europeana, de 2,5 ori mai mare decat media. La polul opus se situeaza Marea Britanie, unde cheltuielile cu mancare ocupa doar 8% din totalul cheltuielilor.

SPECIALISTII NEWS.BITCOIN AVERTIZEAZA: Eventualul colaps al Deutsche Bank ar declansa o noua criza financiara

Gigantul bancar german Deutsche Bank AG, una dintre cele mai mari si importante institutii economice din lume, trebuie sa ia masuri drastice ca sa ramana pe linia de plutire, conform unei analize news. bitcoin. com, publicata ieri, care atrage atentia ca investitorii de pretutindeni ar trebui sa retina ca, daca o astfel de piesa critica a sistemului bancar esueaza, ar putea declansa o alta criza financiara globala.

Iancu Guda: Cele mai mari 1000 de companii active in Romania au raportat o scadere a numarului de angajati cu 14%, in ultimii 10 ani

Tensionarea fortei de munca cresterea salariilor peste dinamica productivitatii, cuplata cu dificultatea de a gasi repede forta de munca necesara pentru proiectele in derulare) duce la necesitatea de imbunatatire aproceselor de productie automatizare, eficienta logistica), sustine Iancu Guda, presedinte AAFBR si lector IBR, intr-o analiza.

De ce ii e frica lui Ion Tiriac? Cel mai bogat roman dezvaluie una dintre cele mai mari temerile ale sale

Ion Tiriac a implinit anul acesta 80 de ani si este socotit cel mai bogat roman, avand o avere estimata la peste un miliard de dolari.

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro.

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )